in

Konyhafőnök 2015: Még lehet jelentkezni

Hirdetés

Augusztus elejéig még várják a profi és amatőr szakácsok jelentkezését Magyarország elsőszámú főzőshowjába, az RTL Klub Konyhafőnök című műsorába.

A korábbi évadok néhány versenyzője egyedülálló módon új esély kapott, ugyanis egy online szavazás alapján egyikőjük ismét versenybe szállhat a 10 milliós főnyereményért.

Az RTL Klub a nagysikerű Konyhafőnök című műsorának harmadik szériájához továbbra is várja azokat a versenyzőket, akiknek szenvedélye a főzés, otthonosan mozognak a konyhában, legyen szó profi, lelkes amatőr vagy hobbi szakácsról. A jelentkezéseket ezen a linken keresztül adhatják le augusztus elejéig: http://rtlklub.hu/akonyhafonokjelentkezes/

Az új versenyzőkön kívül egy újítást is bevezet az RTL Klub, ugyanis akik a Konyhafőnök első két szériájában legalább három napig bizonyítottak és a középdöntőbe jutás kapujában estek ki a versenyből, most kaphatnak még egy esélyt.

Egy online szavazással ugyanis lehetősége van a nézőknek egy korábbi versenyzőt visszajuttatni a harmadik szériába, aki újra bizonyíthat a zsűritagok előtt és ezzel egy újabb esélyt kap, hogy megvalósíthassa az álmát! Az első évadból Cseke Zsófira, Bezzegh Évára, a második évadból pedig Czigléczky Tiborra, Major Lucára és Józsa Istvánra lehet szavazni ITT.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Nyerj egy karton Pöttyös Túró Rudit

Eurojackpot nyerőszámok 29. hét: 2015. július 17.