in

Kismenők – zajlik a döntő

Június 4-én kiderül, hogy ki lesz a legmenőbb a Kismenők közül. 

A Kismenők fináléjára két hétig gyakoroltak a kis tehetségek. Ezúttal két-két produkcióval készülnek a gyerekek: egy szóló előadással, és példaképeikkel közösen is bemutatkoznak a szuperprodukció következő, évadzáró adásában.

Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány a Rising Star felfedezettjével, Freddie-vel áll színpadra, aki sikerdalát, a Pioneer-t fogja énekelni, miközben a kislány káprázatos mutatványokkal szórakoztatja a közönséget.

Az Üzenet lánycsapat a döntőn is egy komoly témát dolgoz fel: a családon belüli erőszakot. Kállay Saunders András Running című dala már az Eurovíziós Fesztiválon is óriási sikert aratott, koreográfiájuk minden bizonnyal ezúttal is gondolkodásra készteti majd a közönséget. Szabó Bence a musicalvilág egyik legnagyobb sztárjával, Feke Pállal énekel duettet, a Fényév távolság című dalt adják elő a Padlásból.

Szlavkovszki Zsolt a legendás Pécsi Sasok két tagjával lép színpadra: Szentgyörgyi Rómeó és Katus Attila világbajnok aerobik versenyzők működnek majd közre a látványos koreográfiájában. Dolák-Saly Róbert, a L’art pour l’art Társulat alapító tagja verses kötetéből ad elő részletet a műsor egyik nagy felfedezettjével, Qian Zita Jiafang-gal, míg a döntő egyik legkülönlegesebb koprodukciójának ígérkezik Balogh Somáé, aki a zongoravirtuóz Havasi Balázzsal lép fel.

A hajdúböszörményi fiút a Hooligans dobosa, Kiss Endi is segítette a felkészülésben.

Szólj hozzá!

Németország – Magyarország: élő közvetítés, online, live stream

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2016. június 4-ei – 22. hét nyerőszámai