in

Kiskegyed Plusz nyereményjáték – nyerj a nyeretlennel: a játék március 31-ig tart

Hirdetés

Kiskegyed Plusz nyereményjáték – nyerj a nyeretlennel: a játék március 31-ig tart.

Kapard le a Kiskegyed címlapján lévő matrica kaparó felületét!

A kaparó réteg alatt három ikont találsz, amennyiben három azonos ikont találsz, nyertél!  Csak az egy sorban lévő három darab ikon nyertes, két különböző kaparó réteg ikonjai nem adhatóak össze. Példa: nem nyertes az a matrica, ahol a felső kaparó réteg alatt egy cipő és az alsó kaparó réteg alatt pedig két cipő ikonját találja az olvasó.

Ha valaki nyert, adott héten, vasárnap 16 óráig telefonálnia kell a 06 (1) 505 6260 telefonszámra. Példa: 9. heti lapszám (március 2-ai megjelenés) nyertesei március 7-én vasárnap 18 óráig jelentkezhetnek a nyereményükért. Aki határidőn túl telefonál, a nyereményét elveszíti.

JÁTSSZ és nyerd meg a Bosch szerszámok egyikét!
A játék október 20-ig tart!

EXTRA Nyereményjáték – KÓDFELTÖLTÉS

A Kiskegyed Plusz játék időtartama alatt a játékban NEM nyertes matricával tovább játszhatsz. Töltsd fel a matricán található 9 jegyű kódot a jelen oldalon található KÓDFELTÖLTÉS menü alatt, és válaszolj az ott található kérdésre!

A nyeretlen matricák kód feltöltői között 2021. március 31-én értékes nyereményeket sorsolunk. Figyelem! Egy kódot csak egyszer lehet feltölteni a felületre a játék teljes időtartama alatt.

A pénznyereményeket banki utalvány formájában adjuk át nyerteseinknek. A nyeremények adóját a Kiskegyed fizeti!

Aki 3 db %-jelet talál, kedvezményes vásárlási lehetőséget nyer a Top Shop-tól. Keresse a lapban a Top Shop kedvezményesen vásárolható termékeit.

Bővebb – Kiskegyed Plusz nyereményjáték

Szólj hozzá!

Ki esett ki az Exatlon Hungaryból? – ő búcsúzott 2021. március 12-én

Eurojackpot nyeremény – 2021. március 12.