in

Kinder nyereményjáték – nyerj a 10 éves ALDI-val: a játék május 9-ig tart

Kinder nyereményjáték - nyerj a 10 éves ALDI-val
Hirdetés
Hirdetés

Kinder nyereményjáték – nyerj a 10 éves ALDI-val.

Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt – 2018. április 26. – május 9. között – bármely ALDI üzletben legalább 1000 Ft értékben Kinder terméket, majd a vásárlás blokkját regisztráld a hivatalos weboldalán.

Nyeremény:

Fődíj:
1 db 500 000 Ft értékű ALDI utazás (400 000 Ft ALDI utazási utalvány + 100 000 Ft költőpénz, amely a nyertes által megadott bankszámlaszámra kerül elutalásra) (Az utalványok kizárólag 2020. december 31-ig használhatók fel, az ALDI UTAZÁS utazási feltételei szerint. Az utalvány korlátozás és megkötés nélkül bármilyen aldi-utazas.hu oldalon megtalálható útra, ajánlatra beváltható. Amennyiben a választott utazás vagy ajánlat meghaladja a beváltandó utazási utalványok összegét, akkor az ezen összeg feletti különbözetet a Játékost fizeti. A nyeremény 80 db 5000 forintos ALDI utazási utalvány formájában kerül átadásra, amelyből az utazást szervező készpénzt nem ad vissza. Az utalványokat több részletben is fel lehet használni a megadott határidőig.)

Tárgynyeremények:
100 db Kinder bluetooth hangszóró (Micro USB csatlakozóval)
200 db Kinder pendrive (4GB)
A nyereményjátékban résztvevő termékek: forgalmazott minden Kinder termék (azaz olyan termék, amelynek csomagolásán a „Kinder” márkanév szerepel). Kinder Chocolate, Kinder Meglepetés, Kinder Joy, Kinder Bueno, Kinder Schoko Bons, Kinder Tejszelet, Kinder Pinguí, Kinder Maxi King, Joghurt Schnitte, Kinder Choco Fresh.

Egy Pályázattal maximum egy tárgynyeremény nyerhető meg a Játék során vagy a fődíj.

Egy Játékos több Pályázat benyújtása esetén is, a fődíjon túl, maximum 3 db Kinder bluetooth hangszórót és 5 db, egyenként 4GB méretű Kinder pendrive-ot nyerhet a Játék teljes ideje alatt.

A nyereményjáték időtartama: 2018. április 26. – május 9.

A hivatalos Játékszabály megtalálható a https://www.kinder.com/hu/hu/aldi oldalon.

A Játék ideje alatt, illetve 2018. augusztus 31-ig a Lebonyolító információs e-mail címet (kinder50aldi@kinder.hu) üzemeltet, melyen a megküldött megkeresések munkanapokon kerülnek megválaszolásra.

A Játék az akciós újságokban, árcsík kiegészítő táblán, hírlevélben, a Facebookon és a weblapokon kerül meghirdetésre. A hirdetésekben a nyeremények képei csak illusztrációk.

Várjuk a kommentedet!
Nyerj természetes élményeket az Activiával - a játék május 31-ig tart

Nyerj természetes élményeket az Activiával – a játék május 31-ig tart

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2018. május 5-ei – 18. hét nyerőszámai