Lepd meg gyerekedet – Kinder nap 2016 nyereményjáték

Hirdetés
Hirdetés

Kinder nap 2016 nyereményjáték – lepd meg gyermekedet egy igazán különleges ajándékkal Gyermeknapra!

Ahhoz, hogy megnyerhesd a London-felfedező könyvek vagy a londoni családi hétvégék egyikét a következőket kell tenned:

Vásároljon egyszerre legalább 1000 Ft értékben KINDER termékeket, és a weboldalon történő regisztrációt követően a vásárlást igazoló blokk adatait is add meg itt (AP kód, vásárlás dátuma, vásárlás időpontja, a KINDER termékek darabszáma, és a vásárlás teljes végösszege.)

Amennyiben olyan boltban vásárolsz, ahol a blokkon a megvásárolt termékek nem azonosíthatók be, vagyis úgynevezett GYŰJTŐ blokkot kapott, kérik, a pénztárossal írassa rá a blokkra, hogy milyen Kinder termékeket vásárolt és pecsételtesse is le a blokkot a bolt bélyegzőjével.

Az adatok felöltése után azonnal e-mail üzenetet kap, amelyből megtudja, megnyert-e az adott kóddal a heti ajándékok egyikét.

Az ajándékok átvételéhez a vásárlást igazoló blokk fotóját be kell küldenie a kindernap@kindernap.hu e-mail címre 5 munkanapon belül.

Fontos, hogy a blokkot akkor is őrizze meg a 2016. június 30-ig, amennyiben nem nyert üzenetet kapott az adatok feltöltése után,

– mert a heti fődíj, az 5 fős családi utazás Londonba a nem nyert blokkfeltöltések közül kerül kisorsolásra.
– mivel elképzelhető, hogy a heti ajándékcsomagot nyert Játékosok nem küldik be a vásárlást igazoló blokkot, esetleg hibás a blokk, vagy bármilyen egyéb, a Játékszabályzatban részletezett körülmény miatt részükre a nyeremény nem adható át és helyükre,
úgynevezett tartaléknyertesként Ön is kerülhet.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super