in

Ki mit Tube 2015: Július 22-én indul a verseny

Hirdetés

Újra itt a Ki Mit Tube.

A Ki Mi Tube 2015. július 22-én indul. A verseny pedig 2015. augusztus 18-án fejeződik be.

A Ki Mit Tube egyedülálló kezdeményezés az online tartalomgyártás történetében. A verseny már maga mögött tudhat egy sikeres első évadot, amellyel önálló műfajjá, és a magyar youtuber generáció nemzedéki élményévé lett. Az első széria hagyományait folytatva idén is elstartolnak!

A Ki Mit Tube készítőinek és zsűritagjainak célja idén is ugyanaz: megtalálni veletek, a Ki Mit Tube nézőivel közösen a tehetséges videósokat, előadókat, művészeket, értékes tartalmat előállító magyar youtubereket, akik az internet és a versenynek felületet adó YouTube lehetőségeit használva színvonalas, a kor kívánalmainak megfelelő produkciót állítanak elő.

Ez rettentő komolyan hangzik. Foglaljuk össze egyszerűbben:

Ha rátermett előadó, ügyes videós vagy, és úgy érzed, készen állsz a sikerre, és tudnál mit kezdeni a fődíjjal, akkor nevezz, töltsd fel az oldalukra a produkciódról készített videódat, nyerd el a zsűri és a közönség tetszését, gyűjtsd be a sok szavazatot és nyerj!

A nyeremények

A Vodafone jóvoltából: A nyertesnek 1 millió forint értékű média támogatás és egy éves egyedi mobilinternet előfizetés, továbbá egy hordozható wifi hotspot (MiFi)

A dobogósok nyereménye a Vodafone jóvoltából: Egy éves egyedi mobilinternet előfizetés és egy 1 hordozható wifi hotspot (MiFi) A Google Magyarország ajándéka:

A nyertes elutazhat a Google new york-i központjába, ahol meglátogathatja és használhatja a világ egyik legnagyobb és legmodernebb YouTube Space stúdióját is!

A többi nyeremény pedig egyelőre titok!

Részletek ITT

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Nyerj különleges desszert csomagot

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámok 27. hét, 2015. július 1.