in

Ki Mit Tube 2015: Három forduló, két verseny

Hirdetés

Még alig fújtuk el a gyertyát a szülinapi tortánkon, máris itt vagyunk megint, hogy megmutathasd, mire vagy képes, és hogy a legszórakoztatóbb videók között válogathass! Öveket becsatolni, indul a 2015-ös Ki Mit Tube!

Újra beizzítják minden idők magyar internetes versenyét, immár második alkalommal!

2014 nyarának legforróbb hazai online eseménye kétségtelenül a Ki Mit Tube volt, melynek eredményeképp futótűzként söpört végig az interneteken a videóőrület. Öt hét alatt négy és félszáz jelentkező produkcióját mutattak be.

Idén sem lesz ez másként: most is a nézőkön múlik majd, hogy ki viheti el a médiatámogatást, és ki utazhat el New York-ba! Ugyanakkor van néhány fontos változás, melyeket jobb, ha most azonnal szorgosan lejegyzeteltek, és arany színű post-itekkel tűztök a monitorotok sarkára a későbbi félreértések elkerülése érdekében!

3 (három) forduló van
Tavaly kettő volt, idén három van, méghozzá a klasszikus elődöntő-középdöntő-döntő szisztéma alapján. Hogy miért van erre szükség? Mert a versenyzőknek így több lehetősége lesz bizonyítani, szavazatokat gyűjteni, aki pedig csak nézőként venné ki a részét az őrületből, az egy izgalmasabb, fordulatosabb küzdelmet láthat majd. No, és persze eggyel többször szólhat bele a verseny alakulásába!

Bármivel nevezhettek, de lesznek kategóriák
Nem, nem írtak el semmit: a Ki Mit Tube a legszabadabb internetes verseny, ennek szellemében pedig gyakorlatilag bármilyen produkcióval lehet rá jelentkezni! (Tényleg! Ha nem hiszed, nézd meg ezt, vagy ezt, esetleg ezt a tavalyi produkciót!) A kategóriáknak csak és kizárólag a középdöntőben lesz jelentőségük: ebben a versenyszakaszban a zsűri három csapatra oszlik majd, és ezek a csapatok bírálják majd a produkciókat. A kategóriák a zsűricsapatokhoz kapcsolódnak majd, ennek mikéntjéről pedig akkor adunk majd részletesebb tájékoztatást!

Te is lehetsz zsűritag!

Az előző évhez képest átalakult a zsűri is: vannak már jól ismert arcok tavalyról, és vannak új megmondóemberek is! A legnagyobb újítás azonban mégis az, hogy ezúttal bárki beülhet közéjük tizediknek, ha megszavazzák neki a bizalmat! A produkciók versenye előtt ugyanis tartunk egy zsűritag-választást, melyre bárki jelentkezhet, ha úgy érzi, hogy van véleménye, hitelesen és hatásosan képviseli azt, nem fél a vitától és nem rémül meg attól, hogy egy kamera és az online közösség előtt kell beszélnie! A 10. zsűritag pozíciójáért folyó harc pontos részleteit megtaláljátok itt!

Akkor idén két verseny lesz?
Tulajdonképpen igen. Először megválasztják a tizedik zsűritagot, és ha ez megvan, indulhat a produkciók versenye, vagyis a 2015-ös Ki Mit Tube!

Oké, értem, de mikor jelentkezhetek végre?
Egy percet sem kell várnod: a jelentkezést megnyitottuk, és várjuk a videóitokat, akár zsűritagok, akár versenyzők szeretnétek lenni! Ide kattintsatok! Ha bizonytalanok vagytok, akkor itt minden információt megtaláltok a versennyel kapcsolatban, ha pedig egy kis inspirációra vágytok, akkor nézegessétek a nyereményeket itt!

Jelentkezz ITT

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Ajándék mozijegyet adnak

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámok 30. hét, 2015. július 22.