in , ,

Kenó nyerőszámok, nyeremények

Hirdetés

Kenó nyerőszámok, nyeremények

Magyarországon ilyen, bukmékeri típusú számsorsjátékot először a tervezett EXPO látogatóinak szórakoztatására, napi sorsolású számsorsjátékként EXPO-LOTTÓ néven kívántak bevezetni. A terv az EXPO terv kútba esésével négy év pihenőre kényszerült. Mígnem a Kenó 1996. március 18-án debütált.

Az első hazai Kenó sorsolásra 1996. március 18-án 700 000 alapfogadás érkezett, majd sorra dőltek a csúcsok. Az első héten összesen 2 millió alapfogadással, majd a másodikon 2,5 millió alapfogadással a Kenó megelőzte a Hatoslottót, s rövid idő alatt a játékok népszerűségi listáján a második helyre került. A növekedés, a nyári uborkaszezont leszámítva, még sokáig dinamikus volt. Az 1996. év kilenc “Kenós hónapja” alatt 68 millió alapfogadást tettek meg. Az eddigi legnagyobb heti forgalom 1997. 3. játékhetében volt, öt sorsolásra összesen 3 millió 014 817 alapfogadás érkezett be.

A Kenó játékról röviden

A Kenó játékban 80 számból legfeljebb 10 számot lehet megjelölni. A cél az, hogy minél többet eltalálj a naponta sorsolt 20 nyerőszám közül.

A tízes, kilences, nyolcas játéktípusban (tehát ha 10 számot játszottál meg) legalább 5, a hetesben és a hatosban legalább 4, az ötösben és a négyesben legalább 3, a hármasban és a kettesben legalább 2 és az egyesben értelemszerűen 1 találat jogosít nyereményre.

Bizonyos játéktípusokban (hatos, hetes, nyolcas) visszanyerheted a befizetett téted akkor is, ha egyetlen találatot sem érsz el, sőt a kilences és tízes játéktípusban akár a tét kétszeresét is visszanyerheted.

A játékos visszanyerheti befizetett tétjét a hatos, hetes, nyolcas, és kilences játéktípusban, illetve tízes típusban a tétjének a kétszeresét, amennyiben egyetlen találatot sem ér el.

Kenó sorsolások

Kenót minden nap lehet játszani, a sorsolás esténként 22:00 és 00:10 között a Duna Csatornán látható felvételről (ismétlés a sorsolást követő nap 6:35 órakor).

Kenó nyertes számok, Kenó legútóbbi nyerőszámok.

Mennyibe kerül egy Kenó játék?

Egy alapjáték ára: 200 Ft

A fizetendő összeg számtáblánként: 200 Ft x Tétszorzó x sorsolások száma.

Ha tehát ötszörös téttel szeretnél Kenózni egy héten keresztül, akkor az ár: 200 Ft x 5 x 7 = 7000 Ft, függetlenül attól, hogy milyen játéktípust választasz. Több számtábla kitöltése esetén a számtáblák ára összeadódik.

A kombinációs játék részvételi díja az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzata.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Magyar Államkincstár nyereményjáték – nyerj az állampapírral! Az akció június 30-ig tart!

Heineken nyereményjáték 2021 – Nyerj EURO 2020-as ajándékokat: a játék június 30-ig tart!