Kaparj és nyerj - itt a Bors Pénzpiramis nyereményjátéka

Kaparj és nyerj – 5 millió forintot rejt a Bors Pénzpiramisa: a játék április 29-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

A Bors Pénzpiramis nevű nyereményjáték négy héten át tart.

A Bors napilap eddigi játékaihoz hasonlóan a címoldal jobb sarkában találja meg a játékmatricát, de legyen résen: a piramis matricát nem feltépni kell, hanem lekaparni! Ehhez a legjobb, ha egy pénzérmét használ, de csak óvatosan kaparjon vele! Ha túl erősen vési a piramis matricát, könnyen átszakadhat a papír.

“Játékunk során hetente egymillió forintot és nyugtató wellnesspihenést nyerhetnek szerencsés olvasóink. Ha lekaparja a piramis matricát, és alatta három egyforma szimbólumot talál, akkor Ön nyert!

Ne feledje, még aznap hívnia kell játékirodánkat, de ne rutinból tegye! A játékiroda telefonszáma megváltozott: a 06-1/510-0247 telefonszámon elérhetők.

Akkor se keseredjen el, ha piramisa épp nem rejti a vágyott nyereményt. Ha összegyűjt három nem nyertes matricát, akkor nem kell mást tennie, mint megvenni a szombaton és vasárnap kapható Bors Hétvége újságot, majd kitölteni és kivágni a benne található játékszelvényt. Ezen kívül még válaszoljon helyesen egy, a piramisokkal kapcsolatos egyszerű kérdésre, és máris esélyt adott magának az utolsó egymillió forintra!” – írják a játék felhívásában.

A játék 2018. április 3-án (kedden) indul, és 27 napig, azaz 2018. április 29-ig (vasárnapig) tart.

Az akció menete:

A játék ideje alatt a Bors címlapjára minden nap ragasztásra kerül egy matrica (Bors Hétvége lapszámok kivételével). A matricán található ezüstszínű kaparófelületet el kell távolítani, mert a kaparófelület alatt találhatóak a szimbólumok. Ha mindhárom szimbólum egyforma, akkor nyert.A Borsban naponta megjelenő játékoldalon feltüntetésre kerülnek a Nyeremények.

Tárgynyeremények/pénznyeremények

Az egyes tárgynyereményeket szimbólumok jelölik (pl. bankjegy, csillag, korona). Az olvasóknak a matricán található szimbólumot kell megkeresniük a játékoldalon, és a nyereményeket azonosító szimbólumokkal összehasonlítani. A matricák különböző szimbólumot is tartalmaznak, ezek a nem nyertes matricák.

Amennyiben a matricán azonos mindhárom szimbólum, még aznap, legkésőbb 19.00 óráig a 06-1-510-0247-es telefonszámon fel kell hívnia a Bors Játékirodát. A Játékiroda a matricán található ellenőrző kód segítségével azonosítja a nyerés tényét, és felveszi a Nyertes adatait. Csak az a matrica nyert, amelyen a szimbólumok egyformák.

A nyertes matricát tartalmazó címoldalt minden esetben meg kell őrizni, mert a nyerés ténye e nélkül nem ellenőrizhető, tehát a nyeremény felvétele sem lehetséges.

A Nyerteseknek a bejelentkezéskor meg kell adniuk, hogy melyik három egyforma szimbólumot tartalmazó matricát találták a címlapon, illetve be kell mondaniuk az azonosító kódot. Meg kell adniuk a nevüket, pontos lakcímüket és telefonszámukat. A három azonos szimbólummal megnyomott matricát tartalmazó címoldalt ki kell vágni, és a nyeréstől számított 8 napon belül ajánlott levélként postára kell adni. Cím: Bors, 1537 Budapest, Pf. 235.

A borítékra, kérjük, írja rá: „Nyertes”

A nyeremények listája:

– 4 x 1 000 000 forint

– 4 x 2 fő részére szóló 3 nap / 2 éjszakás szállodautalvány félpanziós ellátással a sárospataki Hotel Bodrog Wellness****-be. Az utalvány beváltható 2018. december 31-ig, kiemelt időszakok kivételével; www.hotelbodrog.hu / Tel.: +36-47/311-744.

– 5 x 2 fő részére szóló 3 nap / 2 éjszakás szállodautalvány félpanziós ellátással a hajdúszoboszlói Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***-be. Az utalvány beváltható 2018. december 22-ig, állami ünnepek és kiemelt időszakok kivételével.

– 3 x 50 000 Ft értékű Feldobox vásárlási utalvány, mely beváltható postán vagy személyesen a partner irodájában (1027 Budapest, Bem rakpart 56. fsz. 1.). www.feldobox.hu

Pénzpiramis játékszabály

Pénzpiramis – fődíj játékszabály

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super