in

Elindult a Pölöskei nyereményjáték

Hirdetés

Vásárolj 1 literes műanyag palackos Pölöskei szörpöt és nyerj.

A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint a promóció ideje alatt vásárolni legalább egy db 1 literes műanyag palackos Pölöskei szörpöt. Ezt követően a nyereményjáték oldalán meg kell adnod a vásárlást igazoló blokkon található AP kódot, a vásárlás időpontját, illetve a személyes adataidat és a megfelelő mező kipipálásával elfogadni a Játékszabályzatban foglaltakat. A kód feltöltésre csak ezen a weboldalon van lehetőség.

A játék 2015. június 15-én kezdődik és 2015. július 31-éig tart. A kódfeltöltést 2015. július 31-én 23:59:59-ig tudják elfogadni!

“Kérjük, hogy a feltöltött AP kódokat tartalmazó blokkokat a játék végétől számított 90 napig őrizd meg. Amennyiben olyan helyen vásároltál, ahol nem tételes blokkot kaptál, hanem a blokkon „GYUJTO” elnevezés szerepel, úgy a blokk mellett a Pölöskei szörpök kupakjait is meg kell őrizned, ugyancsak 90 napig.

Amennyiben nyertél, igazolnod kell a nyereményre vonatkozó jogosultságodat a nyereményről való e-mail értesítés visszaigazolását követő 7 munkanapon belül. Ehhez – amennyiben tételes blokkal rendelkezel – kérjük, hogy küldd el a blokkról készült olvasható másolatot (akár fotó is lehet) a promocio@poloskei.hu e-mail címre, vagy továbbítsd a feltöltött kódot tartalmazó tételes blokkot a 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. címre.

Amennyiben nyertél, de nem rendelkezel tételes blokkal, úgy kérjük, hogy a nyertes értesítő e-mail visszaigazolása után számított 7 munkanapon belül küldd el a feltöltött kódot tartalmazó blokkot és Pölöskei szörp kupakját a 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. címre.

Amennyiben nyertél, de nem juttatod el hozzánk időben a nyertes tételes blokkot, vagy a blokkot a Pölöskei szörp kupakkal, úgy a tartaléknyertes jogosult a nyeremény átvételére, akinek szintén a fentiek alapján történő blokk (és szükség esetén termék kupak) beküldését és ellenőrzését követően küldjük ki az ajándékot.” – hívták fel a nyertesek figyelmét.

Még info ITT.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Pampers nyereményjáték – dm: Ajándékot a hétalvónak!

Vöslauer nyereményjáték: Irány New York!