in ,

Jön a Bezár a bazár! 2. évad

Erre sokan vártak! Folytatódik a népszerű műsor!
Hirdetés
Hirdetés

Egy régi kedvencet és egy vadonatúj formátumot tűz műsorára egyszerre a TV2. Húsvét után egy nappal, április 23-án Tilla és Majka műsorvezetésével visszatér a nagysikerű Bezár a bazár! és szintén ezen a napon debütál a csatorna legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja A Bank is, Stohl Andrással.

Új nyeremények, módosult játékszabály, még őrültebb pillanatok, és emellett óriási drámák és küzdelmek – a Bezár a bazár! 2. évadában minden megtörténik, amire a nézők talán még legmerészebb álmaikban sem gondolnának…

A gameshow előző szériájához hasonlóan, most is játékospárok küzdenek a többmilliós nyereményekért. Egyikük a Kvízkirály – egyre nehezebb kérdésekre válaszol, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amivel a páros másik tagja – a Nyereményvadász a Bazárban gazdálkodhat. A mindenre elszánt versenyzők az első évadhoz képest most azonban magasabb, 25 millió forint összértékű nyereményért szállnak harcba.

A műsorban, – amely ügyességi feladatokra épülő akciójáték is – a játékosok mellett Tilla és Majka is garantálja a felejthetetlen perceket – számos váratlan és meghökkentő pillanattal találkozhatnak majd a nézők. Ennél azonban nem árulunk el többet, hamarosan minden kiderül!

Április 23-tól a Bezár a bazár! után rögtön egy új kvíz show-val folytatódik a TV2 esti műsora. A Piramis sikere után, kis kihagyást követően vadonatúj formátummal tér vissza hétköznap esténként a képernyőre Stohl András.

Elstartol A Bank, a TV2 hazai fejlesztésű kvíz show-ja.

Jöhetnek a hozzászólások

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2019. április 6-ai – 14. hét nyerőszámai

Ez izgalmas lesz! Jön A Bank a TV2-re

Jön A Bank a TV2-re