in

Johnnie Walker nyereményjáték – nyerj belépőt a Magyar nagydíjra: a játék július 22-ig tart

Johnnie Walker nyereményjáték - nyerj belépőt a Magyar nagydíjra: a játék július 22-ig tart
Hirdetés
Hirdetés


Johnnie Walker nyereményjáték – játssz és nyerj belépőt a Magyar nagydíjra: a játék július 22-ig tart.

Milyen terméket kell vásároljak ahhoz, hogy részt vegyek a nyereményjátékban?
Valamely magyarországi kiskereskedelmi partner üzletben vásárolj a promóció ideje alatt a Zwack-Unicum Nyrt. által forgalmazott Johnnie Walker Red Label 0,7 l, vagy Johnnie Walker Red Label 1 l, vagy Johnnie Walker Black Label dd 0,7 l, vagy Johnnie Walker Double Black dd 0,7 l, vagy Johnnie Walker Gold Label Reserve dd 0,7 l, vagy Johnnie Walker Platinum Label dd 0,7 l, vagy Johnnie Walker Blue Label dd 0,7 l, vagy Johnnie Walker Red Label Blenders’Batch Red Rye Finish 0,7 l termékek közül legalább 1 darabot!

Mettől – meddig tart a promóció?

A nyereményjáték 2018. június 11. 00:00:00 perctől – 2018. július 22. 23:59:59 percig tart.

Meg kell-e őriznem a vásárlást igazoló blokkot?

Igen, a játékban való részvételhez szükséged lesz a blokkod adataira, illetve a nyereményed átvételéhez és kérjük, őrizd meg a nyereményjáték végétől számított 45 napig az eredeti blokkot.

Mit nyerhetek?

Fődíj: 1 db 4 fő részére szóló belépő a FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2018 eseményre a teljes verseny hétvégére (2018. júl. 27. – 2018. júl. 29.) a Gold tribünbe.
Választható napi nyeremény, naponta 5 db-ot sorsolunk: Baseball sapka, póló, mini utazó pénztárca.

Hogyan nyerhetek?

Vásárolj a promóció ideje alatt Zwack-Unicum Nyrt. által forgalmazott Johnnie Walker promócióban résztvevő terméket valamely magyarországi kiskereskedelmi partner üzletben, majd elektronikus úton regisztrálj a www.ajandekvalaszto.hu domain alatt lévő weboldalon, mely során megadod a neved, telefonszámod, e-mail címed és a belépéshez szükséges jalszavad. Ezt követően a vásárlást igazoló blokkon található 11 számjegyű AP/APA kódot (pl. AP123456789, vagy APA12345678), valamint a vásárlás dátumát és időpontját pedig töltsd fel a profilodba.
Azok a játékosok, akik a Nyereményjáték teljes időtartama alatt érvényes pályázatot küldenek be, részt vehetnek a fődíj, és a napi nyeremény sorsoláson.

Egy blokkal csak egyszer tudok játszani?

Igen. Egy vásárlási blokkal csak egyszer tudsz játszani. Amennyiben nem Te nyerted meg az adott napi ajándékokat se keseredj el, hiszen még eséllyel indulsz a fődíjért is a sorsoláson.

Mikor vannak a sorsolások?

A fődíj sorsolásra 2018. július 25-én 14:00 órakor kerül sor, azon játékosok között, akik a promóció időtartama alatt érvényes pályázatot küldenek be. Napi nyereményjáték esetében pedig a nyertes játékosok előre kisorsolt nyerőidőpontok alapján kerülnek meghatározásra.

Hány alkalommal nyerhetek a promóció során?

Egy játékos adott nyerőidőponthoz kapcsolódó napi ajándéktípusból legfeljebb egyet nyerhet el a nyereményjáték ideje alatt.

Honnan tudom meg, hogy nyertem?

A napi nyeremények esetén a nyertes pályázatokat feltöltők a www.ajandekvalaszto.hu oldalon egyértelmű üzenet formájában, a blokkfeltöltést követően azonnal értesülhetnek a nyertes pályázatukról. A szerencsés nyerteseket ezt követően a regisztráció során megadott e-mail címükön tájékoztatjuk a további teendőkről. Főnyeremény estében is a regisztráció során megadott e-mail címen keresztül legkésőbb 3 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Ha nyertem, mit kell tennem, hogy jogosult legyek a nyereményre?

Ha nyertél, a regisztráció során megadott e-mail címen keresztül legkésőbb 3 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot veled további egyeztetés céljából. A vásárlást igazoló nyertes blokkot őrizd meg a nyereményjáték végéig, illetve munkatársunk jelentkezése után juttasd el postai úton a Bang Bang Ideas Kft. címére (1393 Budapest Pf. 341.) a nyereményed postázási címének megjelölésével.

Ha nyertem, hogyan kapom meg a nyereményt?

A fődíj átadása a nyertes részére e-mailben vagy telefonon történő egyeztetés alapján történik. A napi nyereményeket futárszolgálattal vagy postai úton juttatjuk el a nyertes játékosok részére, legfeljebb az adott sorsolástól számított 90 napon belül.

Hova fordulhatok további kérdéseimmel?
A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet, észrevételeidet a lebonyolító Bang Bang Ideas Kft.-nél, az ajandekvalaszto@bangbang.hu e-mail címen vagy a +36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között) telefonszámon keresztül teheted fel.

Regisztráció
Nyeremények
GYIK
Nyertesek
Játékszabályzat

Várjuk a kommentedet!
Turbó Diéta nyereményjáték - játssz és nyerd meg az izgalmas ajándékokat!

Turbó Diéta nyereményjáték – nyerd meg az izgalmas ajándékokat! A játék június 30-ig tart

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 25. hét: 2018.06.24