Jófogás nyereményjáték – nyerj 1 milliót

Hirdetés
Hirdetés

Szerezz be mindent a karrierépítéshez a Jófogáson, és nyerj hozzá 1 000 000 Ft-ot!

Akár új munkát keresel, akár nem, szükséged lehet egy zsáknyi pénzre. És ezt most meg is nyerheted! Regisztrálj a Jófogásra, vagy ha van már fiókod, add meg az e-mail címedet és a jelszavadat.
Így részt veszel a játékunkban, melynek végén kisorsolunk 1 000 000 Ft-ot!

A játék, amely magában foglalja a „Berlin?” „Állást keresel?” „Szakítottatok?” és „Fesztivál” címmel elérhető aljátékokat, 2016. március 18. 08:00 órától 2016. május 15. 24:00 óráig tart, a játékban az eddig az időpontig a játékszabály szerint jelentkező felhasználók vesznek részt.

Részvételi feltételek

A játékban azok a felhasználók vesznek részt, akik a játék időtartama alatt regisztrálnak a www.jofogas.hu weboldal kijelölt aloldalán.

A regisztráció feltétele a jelen játékszabályzat és a Jófogás Szabályzatának elfogadása, a Jófogás hírlevelére történő feliratkozás, valamint azon felhasználók esetében, akik nem rendelkeznek felhasználói fiókkal a Weboldalon, a felhasználói fiók létrehozása a szükséges adatok megadásával és az email cím megerősítésével, illetve valamennyi felhasználó esetében az alábbi további adatok megadása: nem, születési év. Egy felhasználó csak egyszer regisztrálhat a négy aljátékot magába foglaló játékban (tehát egy felhasználó csak egy aljátékban vehet részt a játék időtartama alatt).

A nyertes kiválasztása

A játékban a jelen szabályzat szerint részt vevők közül 2016. május 19-én sorsoljuk ki az egy nyertest (a négy aljátékban összesen egy nyertes kisorsolására kerül sor). A nyertest legkésőbb május 23-ig emailben értesítjük.

Nyeremény

A nyertes egy 1.000.000 Ft (egymillió forint) fedezetű OTP Bank Nyrt. által kibocsátott bankkártyát kap amelyhez folyószámla nem tartozik.

A nyereményt postán küldik el az eredményhirdetéstől számított 30 napon belül, vagy átvehető a Jófogás találkozási pontok egyikén, amennyiben ezt a választást május 27-ig jelzi a nyertes a nyeremenyjatek@jofogas.hu email címre küldött üzenettel.

Bővebb ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super