in

Játssz! Csatlakozz a világ legnagyobb klubjához

Csatlakozz a világ legnagyobb klubjához, és éld át a mindent elsöprő UEFA Champions League® élményét.

Versenyezz a barátaiddal, és kerülj egyre feljebb a PlayStation® F.C. ranglistáin a PlayStation F.C. UEFA Champions League® alkalmazásban, amely kizárólag a PlayStation®4 konzolra jelenik meg.

A világ legnagyobb klub-futballversenyével fennálló folyamatos partnerség megünneplése alkalmából a Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ma bemutatta a hivatalos PlayStation F.C. UEFA Champions League alkalmazást, amely kizárólag a PlayStation4 (PS4™) konzolra lesz elérhető, és szeptember 11-től ingyenesen letölthető a PlayStation®Store áruházból.

A játékosok felküzdhetik magukat a PlayStation F.C. ranglistáján, és fantasztikus nyereményekért, többek között az UEFA Bajnokok Ligája 2016-os milánói döntőjére szóló jegyekért is játszhatnak a Fantasy Football (Fantáziafoci), a Top Five (Top 5) (hamarosan elérhető) és a Predictor (Jós) játékmódokkal, mindezt a PS4 konzolon futó alkalmazásban. A PlayStation®Plus-tagok az UEFA Bajnokok Ligájának klasszikus meccseit is újra átélhetik.

A játékosok a hozzáértésük bizonyításával pontokat szerezhetnek a PlayStation F.C. ranglistáján az alábbi játékmódokban:


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Fantasy Football

Válogasd össze a saját álomcsapatodat az UEFA Bajnokok Ligájára. Nagy pénzeket mozgathatsz, sorsfordító cseréket hajthatsz végre, és ami a legfontosabb: a csapatnevet is kiválaszthatod.

Top Five (hamarosan elérhető)
Mit gondolsz, kik lesznek a következő meccs sztárjátékosai? Tedd meg a tippjeidet.

Predictor
Meg tudod tippelni a következő meccs pontos végeredményét?

A játékosok mindegyik játékkal növelhetik az összesített pontszámukat a PlayStation F.C. ranglistáján, és ahogy egyre több pontot szereznek, elérnek egy általános „UEFA Bajnokok Ligája rajongói szintet” is, amely a szezon során tovább növelhető.

Bizonyos országok* játékosainak arra is lehetőségük nyílik, hogy heti és szezonális PlayStation-díjakat nyerjenek, illetve a negyeddöntőt követően megszerezhetik a fődíjat is, ugyanis a legjobb játékosok jegyet nyerhetnek a 2016-os UEFA Bajnokok Ligája milánói döntőjére.
A PlayStation Plus előfizetői ezenfelül az alkalmazáson belül elérhető lejátszó segítségével az UEFA Bajnokok Ligája történetének klasszikussá vált meccseit is megnézhetik. Az öt- és húszperces összefoglaló-csomagok segítségével a szurkolók újra átélhetik a bajnokság legemlékezetesebb pillanatait.

Az alkalmazás letöltésével és a PlayStation FC-hez való csatlakozással kapcsolatos további információk a www.playstation.com oldalon érhetők el.

Szólj hozzá!

Kedvenc magazinjaid nyereményjátékkal várnak!

Vénusz nyereményjáték – Reál, Coop, Privát, Privát Max, CBA