in ,

Izgalmas lehetőség: Legyél te is BuddyGuide

Hirdetés
Hirdetés

Akarsz ingyen fesztiválozni idén nyáron? Legyél te is BuddyGuide. Hordozd a kamerával felszerelt interaktív fesztiválfigurákat, melyek segítségével azok is élvezhetik majd a bulit, akik nem lehetnek ott. És te vezetheted végig őket a Volt, vagy a Sound forgatagában. Szóval, BuddyGuide-ok kerestetnek!Kattints!

Mi az a BuddyGuide?

A Telekom felöltöztetett interaktív figurái segítségével immár bárki bejuthat a fesztiválokra, és ott kedvére ismerkedhet, bulizhat, vagy akár az első sorig furakodhat a kedvenc bandájának koncertjén. A BuddyMe egy nyakba ültethető, interaktív, internetről irányítható, kamerával és mikrofonnal felszerelt fesztiválfigura, aki a 4G hálózat segítségével bárkit élőben tudósít arról, hogy mi zajlik a fesztiválokon – ha ő maga nem jutott be.

A kintiek élő streamen követhetik az eseményeket, miközben az interneten keresztül, a www.festivalbuddy.hu weboldalról felváltva irányíthatják a figurát. Beszélni tudnak rajta keresztül, az arcuk látszik a monitoron, sőt, még a figura kezét is irányítani tudják majd.

A gond az, hogy ezek figurák nem tudnak önállóan közlekedni, vagyis kell valaki, aki hordozza őket. Na, ők a BuddyGuide-ok. Te is lehetsz BuddyGuide, ha jelentkezel és kiválasztanak. S ha így lesz, ingyen mehetsz a Sound-ra, vagy a Volt-ra!

Egy kis költőpénzt is kapsz

Várják tehát azokat a fesztiválarcokat, akik belevetnék magukat az események sűrűjébe, és nyakukba vennék a BuddyMe-t. BuddyGuide-nak jelentkezhet bárki, aki betöltötte a 18-at, és ismeri a fesztiválok világát. Aki BuddyGuide szeretne lenni a VOLT-on vagy a Soundon, nincs más teendője, minthogy június 17-ig #festivalbuddy és az általa kiválasztott fesztivál hashtagével (#volt vagy #sound) feltölt az Instagramra egy 15 másodperces videót, amelyben elmondja, hogy miért jó vele bulizni.

A több szakaszból álló válogatás utolsó körében a Telekom Facebook-közössége döntheti el, hogy kik a legalkalmasabbak a feladatra. Ha a választott BuddyGuide-ok végül vállalják a bevetést, ők tiszteletjeggyel vehetnek részt az általuk kiválasztott fesztiválon. Sőt, a BuddyGuide-ok az ingyenes napijegy mellett szállást, némi fesztiválon elkölthető költőpénzt is kapnak, sőt, esetleg még a backstage-be is bekukkanthatnak. Utóbbit így azok is élvezhetik, akik a virtuális fesztiválozást választják. További információ: www.festivalbuddy.hu.

Várjuk a kommentedet!
hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 24. hét: 2015.06.14.

Kenó nyerőszámok: 24. hét, 2015. június 14.