in

Itt van Amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget

Hirdetés

Itt van amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget.

Gombos Edináék elérhetőek az instagramon – íme az Itt van Amerika insta.

Amerikai hírek, látnivalók, érdekességek.

Itt van Amerika instagram

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló amerikai közösségi hálózat.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel, amelyeket feliratozhatnak, különböző művészi hatású effektekkel/szűrőkkel láthatnak el, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően a képeket, videókat megoszthatják másokkal.

A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi hálózaton (FacebookTwitterFlickrTumblr, Posterous, Foursquare), valamint e-mailben is. A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat.

Az alkalmazást Kevin Systrom és Mike Krieger készítette 2010 októberében. A szolgáltatás nagyon hamar rendkívül népszerű lett, 2013 januárjában már több mint 100 millió felhasználóval rendelkezett. A szolgáltatás az App Store-on és a Google Play-en, valamint a Windows Phone okostelefonokon is letölthető. Eredetileg csak iPhoneiPad és iPod Touch készülékeken lehetett használni, de 2012 áprilisától az Android készülékekre, 2013 novemberében pedig Windows Phone-ra is elérhetővé vált. Arról, hogy a jövőben elérhető lesz-e BlackBerry-n is az alkalmazás, egyelőre nincs semmilyen jövőbeni terv.

A 2013. június 20-i Instagram-frissítés után minden felhasználó maximum 1 perces videót készíthet és tehet közzé. Ezt a képekhez hasonlóan filterekkel láthatja el, valamint feliratot, helyszín-megjelölést és megosztási oldalakat adhat hozzá.

The post Itt van Amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Meggyes Dávid instagram – mutatjuk az elérhetőséget

Vendetta szó jelentése – Mutatjuk, hogy mit is jelent!