in ,

Itt a notebook.hu karácsonyváró nyereményjátéka – a játék december 14-ig tart

Itt a notebook.hu nyereményjátéka.
Hirdetés
Hirdetés

Itt a notebook.hu karácsonyváró nyereményjátéka – játssz és nyerj 150 ezer forint értékű ajándékot.

“Regisztrálj most nyereményjátékunkra, és nyerd meg a maximum 150.000 Ft értékben kiválasztott termékeket a notebook.hu oldaláról! Mit választanál? Notebook, tablet, okostelefon vagy konzol? Ha elég gyors vagy, még egy 5.000 Ft-os notebook.hu kuponnal is gazdagabb lehetsz! Te kiválasztod, mi kifizetjük! Klikk a linkre, és játssz velünk!” – közölte a notebook.hu nyereményjáték szervezője.

A notebook.hu játék időtartama: 2017.11.27 – 12.14

A sorsolás 2017. december 15-dikén, 12 órakor lesz.

A főnyertes nevét Lebonyolító közzéteszi a notebook.hu Facebook oldalán, amint visszajelzést kap arról, hogy a főnyertes elfogadja a nyereményt.

Íme a játék – KLIKK!

Nyeremény

A főnyertes azokat a termékeket nyeri meg, amelyeket a játék során a nyereménykosarába tett a keretösszeg erejéig, maximum 150.000 Ft értékig, a határidő lejártáig.

További nyeremény: 50 db 5.000 Ft értékű notebook.hu kupon, amelyet azon első 50 leggyorsabb játékos kap, aki meghívta barátait a játékba, és azok közül hárman a leggyorsabban be is regisztráltak a játékra. Amennyiben a 3 regisztrált játékos nem valós személy vagy önmaga által generált álszemély, a játékos nem jogosult a kuponra, és a Szervező ebben az esetben visszavonja a kuponkódot.

A nyeremények készpénzre nem válthatók át.

A kupon 2018.01.31-ig használható fel, nincs vásárlási értékhatárhoz kötve, de amennyiben kisebb összeg a vásárolni kívánt termék, vissza nem adható a kupon összegéből. A kupon a szállítási költségre nem váltható be. Egy személy csak egy kupont használhat fel. Egy kupont csak egyszer lehet felhasználni még akkor is, ha a megrendelés értéke kevesebb, mint a kupon értéke.

Indulhat a játék?

Íme a játék – KLIKK!

Várjuk a kommentedet!
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2017. december 9-ei – 49. hét nyerőszámai

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 49. hét: 2017.12.10