Ismét Reál Osztálykassza – itt a 2016-os felhívás

Hirdetés
Hirdetés

Immár nyolcadik éve támogatja a Reál Hungária Élelmiszer Kft. az általános iskolai osztályok tanév végi kirándulásait. Évről évre megújítják pályázatukat, és minden szeptemberben újra feltöltik a Reál Osztálykasszát.

A pályázat lényege

Huszonöt millió forintot oszt szét a Reál Hungária Élelmiszer Kft. az általános iskolai osztályok között a Reál Osztálykassza pályázat keretein belül. Ez már a nyolcadik tanév, amikor cégünk szeretne hozzájárulni az év végi osztályprogramokhoz.

Ehhez a következőket kell tenni:
1. regisztrálni az osztályt a honlapon legkésőbb december 31-ig,
2. minél több forgalmazói feliratot gyűjteni sajátmárkás termékeinkről,
3. a címkéket legkésőbb január első hetében eljuttatni címünkre.

A pályázatok feldolgozása előreláthatólag február végéig tart. Márciusban közzéteszik az előzetes eredményeket, és megkezdik a támogatások utalását. Érdemes tehát regisztrálni!

Tudnivalók a regisztrációhoz

Az osztályoknak abban az esetben is regisztrálniuk kell oldalunkon, ha az előző években is részt vettek a pályázaton. Új tanév – magasabb évfolyamba lépett osztályok – esetleg osztályfőnökváltás, vagy változó iskolai adatok.

A regisztráció során fontos, hogy az adatokat – különösen a bankszámlaszámot – helyesen adják meg. Az utalások márciustól folyamatosan történnek, ám jócskán belemehetünk a tavaszba, az osztálykirándulások időszakába, mire a hibás bankszámlaszámoknak utánajárunk, javítjuk.

Visszatérő probléma az is, amikor olyan telefonszámot vagy e-mail címet adnak meg a regisztrálók, amelyen nem, vagy csak időszakosan elérhetőek az osztály képviselői.

Mit kell gyűjteni?

A Reál sajátmárkás termékeinek csomagolásáról kell minél több forgalmazói feliratot kivágni: „Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft….” Minél több cégszöveget sikerül összegyűjtenie az osztálynak, annál nagyobb részt kaphat a 25 millió forint támogatásból. A tavalyi évben egy cégszöveg csaknem 11 forintot ért.

A rutinosabb gyűjtők évente több tízezer forintot is nyernek kirándulásukhoz a pályázattal. Számos osztály egész évben gyűjti a reálos cégfeliratokat, hogy minél többet tudjon hozzánk beküldeni az év végén. Ilyenkor befogják a szülőket, a nagymamát, és akár a szomszédot is, hogy minél több sajátmárkás terméket vásároljanak, s a csomagoláson szereplő cégszövegeket adják oda a pályázónak.

Bővebb ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super