in

Ingyenes kenó variációk

Ingyenes kenó variációk – mutatjuk a lehetőséget.

A Kenó

A Kenó játékban 80 számból legfeljebb 10 számot lehet megjelölni. A cél az, hogy minél többet eltalálj a naponta sorsolt 20 nyerőszám közül.

Játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal.

A tízes, kilences, nyolcas játéktípusban (tehát ha legalább 8 számot játszottál meg) legalább 5, a hetesben és a hatosban legalább 4, az ötösben és a négyesben legalább 3, a hármasban és a kettesben legalább 2 és az egyesben értelemszerűen 1 találat jogosít nyereményre.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Bizonyos játéktípusokban akkor is érhetsz el nyereményt, ha egyetlen találatot sem érsz el: ebben az esetben a hatos, a hetes és a nyolcas játéktípusban a tét összegét, míg a kilences és tízes játéktípusban a tét kétszeresét nyerheted vissza.

Mennyibe kerül egy Kenó játék?

Egy alapjáték ára: 300 Ft

A fizetendő összeg számtáblánként: 300 Ft szorozva Tétszorzóval szorozva a sorsolások számával. Normál játék esetén egy szelvényen maximum 3 számmező játszható meg.

Ha tehát ötszörös téttel szeretnél Kenózni egy héten keresztül, akkor az ár: 300 Ft x 5 x 7 = 10 500 Ft, függetlenül attól, hogy milyen játéktípust választasz. Több számtábla kitöltése esetén a számtáblák ára összeadódik.

A kombinációs játék részvételi díja az alapjátékok számának és az alapdíjnak a szorzata.

A Kenó mellett normál és kombinációs játék esetén is maximum 3 Joker számmező játszható meg interneten.

Ingyenes kenó variációk

A program először listázza azokat a kombinációkat, amelyek megfelelnek a megadott feltételeknek.

Először jelölj be néhány számot (kombinált, fix), vagy kattints a gépi sorsolás gombra, ekkor a gép véletlenszerűen bejelöli a kombinált számokat, végül kattints a kombinációk gombra!”

Bővebb – Ingyenes kenó variációk

 

 

Szólj hozzá!

A gazdagság ára sorozat 4. rész videa – nézd meg online!

Testvérek 3. évad 68. rész videa – tartalom, nézd meg online