in , ,

Ingyenes játék: Nyerj akár 10 millió forintot – a játék december 9-ig tart

Hirdetés

Regisztrálj az ingyenes játékra és nyerj.

Egy rövid regisztráció után válhatsz klubtaggá. Ezzel jogosult leszel résztvenni minden nyeremény sorsolásunkon amihez csatlakozol. Ráadásul érdekes, aktuális életmód cikkeket olvashatsz magazinunkban, amit a Te érdeklődésednek megfelelően alakítunk.

Regisztrálj ITT

A nyereményjátékon minden a játék oldalon sikeresen regisztrált, a sorsolás időpontjában aktív regisztrációval rendelkező játékos részt vehet

Ha Téged sorsol ki a gép, akkor e-mailben vagy telefonon értesítenek és egyeztetnek veled az adatokat. Ezután a nyeremény összegét átutalják, amit arra költesz, amire szeretnél. A nyeremény adóját a szervezők fizetik.

A játék működése: a regisztráció befejeztével 50.000 forintot helyezünk el a virtuális számládon, amit 10.000.000 forintig növelhetsz és amit sorsoláskor megnyerhetsz valódi pénzben. A megnyerhető összeget játékkal növelheted, továbbá minden alkalommal 10.000 virtuális forintot adunk, ha a meghívásodra újabb ismerős regisztrál.

Játssz ITT

Aki a sorsolás nyertesét meghívta a játékba, az is megnyeri amit addig gyűjtött, akár 10.000.000 Forintot.

A következő sorsolás időpontja: 2020.12.09.

“Oldalunkon minden szolgáltatás ingyenes! Egy rövid regisztráció után válhatsz klubtaggá. Ezzel jogosult leszel résztvenni minden tippelős játékban amihez csatlakozol. Ráadásul érdekes, aktuális életmód cikkeket olvashatsz magazinunkban, amit a Te érdeklődésednek megfelelően alakítunk.

Röviden a nyereményjátékról: a játék során annyi pénzt nyerhetsz a tippelős játékokban, amennyit addig a nyeremény számlán gyűjtöttél. A regisztrációért 50.000 Ft-ot adunk kezdésnek és akár 10.000.000 Ft-ot is gyűjthetsz. A játékban majd látni fogod hogyan növelheted az összeget. Ezen felül számtalan tárgy nyeremény is a Tiéd lehet. Garantált ajándékként ingyenesen kaphatsz baleset-biztosítást is, ha kérsz.” – tették hozzá a szervezők.

Játssz ITT

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 43. hét: 2020.10.25

Oreo nyereményjáték – nyerj naponta! A játék október 25-ig tart!