Ingyenes játék: Nyerj akár 10 millió forintot – a játék május 30-ig tart

Hirdetés

Regisztrálj az ingyenes játékra és nyerj.

Egy rövid regisztráció után válhatsz klubtaggá. Ezzel jogosult leszel résztvenni minden nyeremény sorsolásunkon amihez csatlakozol. Ráadásul érdekes, aktuális életmód cikkeket olvashatsz magazinunkban, amit a Te érdeklődésednek megfelelően alakítunk.

Regisztrálj ITT

A nyereményjátékon minden a játék oldalon sikeresen regisztrált, a sorsolás időpontjában aktív regisztrációval rendelkező játékos részt vehet

Ha Téged sorsol ki a gép, akkor e-mailben vagy telefonon értesítenek és egyeztetnek veled az adatokat. Ezután a nyeremény összegét átutalják, amit arra költesz, amire szeretnél. A nyeremény adóját a szervezők fizetik.

A játék működése: a regisztráció befejeztével 50.000 forintot helyezünk el a virtuális számládon, amit 10.000.000 forintig növelhetsz és amit sorsoláskor megnyerhetsz valódi pénzben. A megnyerhető összeget játékkal növelheted, továbbá minden alkalommal 10.000 virtuális forintot adunk, ha a meghívásodra újabb ismerős regisztrál.

Játssz ITT

Aki a sorsolás nyertesét meghívta a játékba, az is megnyeri amit addig gyűjtött, akár 10.000.000 Forintot.

A következő sorsolás időpontja: 2018.05.30.

“Játékkal gyűjts nálunk milliókat és nyerd meg! Partnerünknél nyerhetsz most Mazda CX3 autót is és más értékes tárgynyereményeket! A játék ingyenes! Szponzoraink támogatják.” – tették hozzá a szervezők.

Játssz ITT

Hirdetés

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super