Sport szelet nyereményjáték 2019 – minden 4. nyer

Sport szelet nyereményjáték: Minden 4. nyer – részletek, beváltóhelyek listája

Hirdetés

Zajlik a 2016-os Sport csoki nyereményjáték.

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, hogy vásárolsz legalább egy promóciós csomagolású Sport szelet terméket. A csomagolásban egy 6 jegyű kódot találsz, a kódot a www.sportszelet.hu oldalra töltsd fel a promóció ideje alatt, hogy indulhass a nyereményekért.

A kódok feltöltésére lehetőséged van a www.sportszelet.hu oldalon. Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A regisztráció az email cím és a kód megadása után történik abban az esetben, ha a megadott email címről korábban nem volt kódfeltöltés.

A kód feltöltése után azonnali üzenet jelenik meg az oldalon arról, hogy nyertél-e. A nyerteseket ezen kívül email-es üzenetben is értesítünk, ahol további információt kaphatnak nyereményük átvételével kapcsolatban.

A játék során minden negyedik, a játék oldalára ellátogató játékos 1 db extra kódot kap.

A játék végétől számított 90 napig mindenképpen őrizd meg a csomagolást, amivel játszottál, mert ajándékod átvételekor vagy egy ellenőrzés során szükséged lehet rá. Ha esetleg nem nyertél, akkor is őrizd meg a csomagolást, mert tartaléknyertesként kizárólag a csomagolás ellenében veheted át a nyereményed.

Egy játékos a játék teljes időtartama alatt összesen legfeljebb egy darab Sport edző pulóverre, egy darab Kalandutalványra és egy darab Samsung okostelefonra lehet jogosult.

A játék 2016. február 2-től 2016. március 30-ig tart, a beváltási határidő 2016. március 30.

Nyeremény:
4 naponként 1 db, összesen 15 db, Samsung okostelefon
4 naponként 4 db, összesen 60 db, Feldobox Kalandutalvány
4 óránként 1 db, összesen 360 db, Sport edző pulóver

Beváltóhelyek listája
NyertesekJöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super