Sport szelet nyereményjáték: “Csapatépítő 2016”: – nyeremények, játékszabály

Hirdetés
Hirdetés

Nyerjünk együtt címmel indul október 3-án a Sport szelet nyereményjátéka.

“Játsszunk együtt a feljutásért a Sport csapatépítőben. csatlakozz a csapathoz és töltsd fel a csomagolásban található promóciós kódot a www.sportszelet.hu oldalra, hogy tied lehessen a napi nyeremények vagy a közösen összegyűjtött kódok száma alapján esélyes lehess az egyre értékesebb ajándékok egyikére” – áll a játék kiírásában.

A játék 2016. október 3-án indul és november 6-ig tart.

Napi ajándék
5db hordozható USB töltő

Szintekhez között ajándékok
3 x 2 fős utazás Tenerifére
10 x Xbox One játékkonzol
20 x 20.000 Ft utalvány

Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt korlátlan számú napi nyereményre, valamint az egyes nyereményszintek ajándékaiból egy-egy darabra lehet jogosult.

Ha az aktuális nyereményszinthez tartozó kódfeltöltések száma eléri az előre meghatározott értéket, akkor megtörténik a nyertesek kisorsolása. A nyerteseket a regisztrációkor megadott email címen értesítjük, melyben további információt kaphatnak nyereményük átvételével kapcsolatban.

A nyereményt 90 napon belül a Magyar Posta futárszolgálata fogja kézbesíteni az általad megadott címre. A kiszállítás munkanapokon 9-17 óra között történik.

A játék végétől számított 90 napig mindenképpen őrizd meg a csomagolást, amivel játszottál, mert ajándékod átvételekor vagy egy ellenőrzés során szükséged lehet rá. Ha esetleg nem nyertél, akkor is őrizd meg a csomagolást, mert tartaléknyertesként kizárólag a csomagolás ellenében veheted át a nyereményed.

Melyik sport termékekben találok kódokat?

Kizárólag a promóciós csomagolású: 25 grammos Sport szelet, 31 grammos Sport szelet, 42 grammos Sport XL szelet, 51 grammos Sport XXL szelet vesz részt a promócióban.

A kódok feltöltésére lehetőséged van a www.sportszelet.hu oldalon. Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A regisztráció az email cím és a kód megadása után történik abban az esetben, ha a megadott email címről korábban nem volt kódfeltöltés.

Kódfeltöltés
Játékszabály

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super