Indul a Farm – ők költöznek be

Hirdetés
Hirdetés

Ők költöznek be a Farmra – íme a névsor.

Az RTL Klubon március 21-től láthatják a nézők a Farm című valóságshow-t. A 14 játékosról, akik egy múlt századbeli tanyán bizonyíthatják be, hogy kemény fából faragták őket.

7 nő és 7 férfi költözik be a múltszázad eleji eszközökkel ellátott tanyára, hogy megpróbálja legyőzni a többieket és a kőkemény vidéki élet kihívásait. Háromszoros anyuka, egykori tűzoltó, nyugdíjas chippendale fiú és modell – többek között ők fognak egymásnak feszülni, hogy a legvégén hazavihessék a nyereményt. De ez még csak a jéghegy csúcsa!

Ők 14-en fognak megküzdeni a Farm 20 milliós fődíjáért!

Lássuk csak egyesével, kik hagyják hátra okostelefonjaikat, hogy visszautazzanak nagyanyáink idejébe!

Tokár Norbert

A hódmezővásárhelyi fiú akár a lapátot is képes percekig kitartani a nyelénél fogva, mint Toldi Miklós, úgyhogy nem fél a fizikai munkától. Korrekt srácnak tartja magát, aki konfliktushelyzetben ha lehet, mindig békés megoldásra törekszik. A Farm után kamionos vállalkozást szeretne alapítani.

Trescher Henrietta

Vérbeli nagyvárosi lány, aki keresi a szerelmet, de szerinte néha túl sok a pasiknak a határozottsága: ő bizony nem olyan csaj, akit ha leraknak a sarokba, úgy marad mozdulatlanul. Szeretné megmutatni magát, ezért szívesen lenne műsorvezető és szerepelne filmben vagy sorozatban is.

Varga Sándor

Imádja építeni saját testét, nem véletlenül, hiszen régen chippendale fiúként kereste a kenyerét. Úgy gondolja, a dobogó legfelső fokán a helye, de a fokhagymaszagú emberek még rajta is képesek kifogni.

Zagyvai Dóra

A három gyermekes anyuka teljesen átlagos embernek tartja magát, akit azonban elemi erejű küzdőszellemmel áldott meg a sors. Úgy gondolja, a Farm az ő El Caminója. A gyerekeinek is szeretné megmutatni, hogy az anyukájuk belevaló, menő csaj, aki bármire képes, ha szeretné.

Molnár Attila

Aludt már a susnyásban, istállóban, miközben egy vedret használt vécé helyett és a patakban fürdött. Megoldáscentrikus embernek tartja magát, aki biztosan állja majd a sarat akármilyen rossz körülmények között. Elárulta kidolgozott testének titkát is: konditermi gyúrás helyett zsalukövezéssel tartja karban izmait.

Szita-Győri Valentina Hajnalka

Még be sem lépett a második X-be, de máris házasságra adta a fejét. Hitvesével már lehet azt is tudják, mire költenék a Farmmal járó 20 millió forintos fődíjat. Ám addig el is kell jutni! Később műsorvezetőként, vagy színészként tudná elképzelni magát.

Fehér Sándor

A nyugalmazott tűzoltó úgy gondolja, profi módon kezeli az emberi kapcsolatokat, és bárkit képes rábeszélni bármire. A kapuzárási pánik szerinte létező jelenség, amit úgy lehet a legjobban leküzdeni, ha az ember belevág valami vadiúj kalandba. Többek között ezért is jelentkezett a Farmra.

Kálnoky Laura

Érettségi után többek között Németországban és Isztambulban is modellkedett. Utóbbi helyen sok lánnyal kellett együtt laknia, amit elmondása szerint elég nehezen viselt. Jól tűri a kritikát és ha veszekedésre kerül sor, akkor is úgy viselkedik, mint egy hercegnő: nem kapja fel a vizet és higgadt marad.

Dániel Gergő

Dolgozott már vadászrepülőgép-szerelőként és hivatásos katonaként is. Az egyenruhát ugyan lecserélte, de maradt az adrenalinnál, és kaszkadőrként folytatta karrierjét. Vonzza a vidéki magány, legkedvesebb társa a kutyája, Kongó.

Hanga Brigitta

Lakott már Kaliforniában is, mert imádja a változatosságot az életében, többek között a Farmra is ezért jelentkezett. Otthon a forró fürdőben már elképzelte magát a zordabb, tanyasi körülmények között, de úgy gondolja, állni fogja a sarat, hiszen három gyermekét is egyedül neveli.

Szabó Márk Norbert

Szerinte George Clooney elbújhat mögötte, de mivel a szépség múlandó, még kb. tíz évet saccol magának a modellszakmában. Imádja magát és azt, ha tükör is van a közelben. A csajok egyszerűen képtelenek ellenállni neki, úgy gondolja, ez annak köszönhető, hogy magasabb náluk. Ha kell, bármikor gond nélkül villant profi modellpózt is.

Diószegi Diána

Nagyon határozott lánynak tartja magát. Óvodában aki tetszett neki, azt egyszerűen arcon nyalta. Otthonosan fog mozogni a vidéki környezetben, mivel a zsigereiben van. Legnagyobb álma, hogy független lehessen és elköltözhessen otthonról. Többek között azért is költözik a Farmra, hogy édesapjának bizonyíthasson.

Vasvári Dani

Fiatalság, bolondság? 18 évesen nem bánt még jól a pénzzel, ám mióta a saját lábára állt, azóta sikeres vállalkozó lett belőle, és van egy kislánya is, aki mindennél fontosabb számára. A hajnali kakaskergetés és takarítás állítása szerint nem az ő terepe, de szeretné kivenni a részét a munkából a Farmon.

Szőke Cintia

Úgy gondolja, hogy ha olyan “nyifogó” hangú emberekkel kéne együtt élnie, mint ő, biztosan a falra mászna. Nyerőmániás lánynak tartja magát, aki szeret mindig győztesen kikerülni minden helyzetből: ennek érdekében meg is tesz mindent, még szexi ruhát is húz, ha a főnökét kell lenyűgöznie.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super