in

Íme az Epipen ára

Hirdetés

Íme az Epipen ára

1. Milyen típusú gyógyszer az EpiPen és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Az EpiPen steril oldat előre töltött tollban, sürgősségi izomba történő (intramuszkuláris) injekciózáshoz.

Az EpiPen rovarcsípések vagy marások, ételek, gyógyszerek és egyéb allergének által kiváltott súlyos allergiás reakciók (anafilaxia) valamint fizikai terhelés hatására fellépő vagy ismeretlen eredetű anafilaxia sürgősségi kezelésére alkalmazható.

Az Epipen azonnali alkalmazásra szolgál olyan betegek számára, akiknél igazoltan magasabb az anafilaxia fellépésének a kockázata, ide értve azokat a betegeket is, akiknek korábban már volt anafilaxiás reakciójuk.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Az anafilaxiás reakció tünetei a következők lehetnek: bőrviszketés, kidudorodó kiütés (mint például a csalánkiütés), kipirulás; az ajkak, a torok, a nyelv, a kezek és a lábak duzzadása; zihálás; rekedtség; hányinger; hányás; hasi görcsök, és néhány esetben eszméletvesztés.
Az autoinjektorban (a tollban) levő gyógyszer az adrenalin, amely egy adrenerg gyógyszer.
Közvetlenül a kardiovaszkuláris (szív és keringési) rendszerre, valamint a légzési rendszerre (tüdő) fejti ki a hatását, kivédi az anafilaxia esetlegesen halálos kimenetelű hatásait, mivel gyorsan összehúzza az ereket, a tüdő izmainak ellazításával javítja a légzést, csökkenti a duzzadást és serkenti a szívverést.

Bővebb – Epipen ára

The post Íme az Epipen ára appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Védettségi igazolvány érvényessége – hasznos infok itt!

Íme a Renault Arkana ára