in

Így juthatsz ki te is Stockholmba az Eurovíziós Dalfesztiválra

Stockholmba, az idei Eurovíziós Dalfesztiválra utazhat és a verseny kulisszái mögül tudósíthat az a szerencsés, aki megnyeri A Dal 2016 videoblogger pályázatát.

A Dal egyedülálló kezdeményezést indított, ami teret ad a fiatatoknak, hogy megmutassák magukat, tehetségüket és kreativitásukat. A versenyre bárki jelentkezhet, aki elküldi egy-két perces videopályázatát, amelyben megmutatja, miért ő lenne az ideális videoblogger, aki tudósíthat a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválról – közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég szerdán az MTI-vel.

A pályázat nyertese két retúr repülőjegyet kap Stockholmba és eltölthet három éjszakát másodmagával a svéd fővárosban, emellett két belépőjegyet kap a nemzetközi dalverseny május 14-i döntőjére a stockholmi arénába az MTVA jóvoltából.

Ezeken felül a nyertes lehetőséget kap arra, hogy A Dal 2016 hivatalos weboldalán közvetítse végig az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét.

A Dal 2016 stockholmi videobloggere pályázatra március 15-ig várják a jelentkezéseket. A szakmai zsűri által kiválasztott győztest március 31-én fogják kihirdetni.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Ide kattintva olvashatod el a Pályázati felhívást és részvételi feltételeket, majd készítsd el a pályázati videót, töltsd le és töltsd ki a Jelentkezési lapotinnen, és mindkettőt küldd el a [email protected] címre A Dal 2016 stockholmi videobloggere pályázat tárgymegjelöléssel!

Szólj hozzá!

Libresse nyereményjáték – Nyerd meg a Libresse-GAP kollekciót!

Fontos felhívás! Újabb átverés, így nem fogsz nyerni