in ,

Hoppá! sorsjegycsalád – Többszörözd meg szerencsédet

Hirdetés
Hirdetés

Hoppá! sorsjegycsalád – Többszörözd meg szerencsédet: játssz és nyerj.

Játékinformációk – Hoppá! 10x

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. június 30.
Nyerési esély: 1: 3,56
Kibocsátott darabszám: 5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen egy játék található.

A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak a „Nyerő számok” felirat alatti számok valamelyikét vagy 10x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. Minden „Ön számaihoz” és 10x szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „Nyerő számok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, vagy amelyiken 10x szimbólum található a kaparófelület alatt. Amennyiben a „Nyerő számok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 10x szimbólum található, a játékos nyereménye a 10x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg tízszerese.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a „Nyerő számok” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön számai” közül valamelyikkel, valamint az „Ön számai” felirat alatti számok között nem található 10x szimbólum.

Egy sorsjeggyel akár tíz nyeremény is elérhető.

Játékinformációk – Hoppá! 20x

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 20 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. június 30.
Nyerési esély: 1: 3,24
Kibocsátott darabszám: 4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen egy játék található.

A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyikét vagy 20x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. Minden „Ön számaihoz” és 20x szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, vagy amelyiken 20x szimbólum található a kaparófelület alatt. Amennyiben a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 20x szimbólum található, a játékos nyereménye a 20x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg hússzorosa.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a „Nyerő számok” és a „Bónuszszámok” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön számai” közül valamelyikkel, valamint az „Ön számai” felirat alatti számok között nem található 20x szimbólum.

Egy sorsjeggyel akár tizenöt nyeremény is elérhető.

Játékinformációk – Hoppá! 50x
Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2017. június 30.
Nyerési esély: 1: 3,29
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

A sorsjegyen két játék található.

A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyikét vagy 50x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. Minden „Ön számaihoz” és 50x szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, vagy amelyiken 50x szimbólum található a kaparófelület alatt. Amennyiben a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező által fedett „Ön számai” közül bármelyikkel, a játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 50x szimbólum található, a játékos nyereménye az 50x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg ötvenszerese.

A Bónuszjátékban a kaparófelületet ledörzsölve a játékosnak 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye 2000 Ft.

A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a „Nyerő számok” és a „Bónuszszámok” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „Ön számai” közül valamelyikkel, az „Ön számai” felirat alatti számok között nem található 50x szimbólum, a Bónuszjátékban nem található 3 egyforma szimbólum.

Egy sorsjeggyel akár tizenkilenc nyeremény is elérhető.

Várjuk a kommentedet!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 2. hét: 2018.01.10

A dal 2018 - versenyzők, zsűri névsora

A Dal 2018 – ők kerültek be a legjobb 30 közé