in

Helen Hoang – Menyasszony rendelésre könyv pdf – Íme a könyv online!

Hirdetés

Helen Hoang – Menyasszony rendelésre könyv pdf – Íme a könyv online!

Khai Diepnek nincsenek érzései. Nem gyászol, és nem szeret. Azt hiszi magáról, hogy sérült, de a családja ezt másként látja. Édesanyja a kezébe veszi az irányítást, és Vietnámba megy, hogy tökéletes feleséget találjon neki.

Tran Ngoc My Ho Si Minh-városban lakik. Félvérként úgy érzi, sehová sem tartozik igazán. Amikor lehetősége nyílik arra, hogy – immár Esme néven – Amerikában egy férjjelölttel találkozzon, eszében sincs nemet mondani. Reméli, hogy ezzel a házassággal segíthet a családján. Arra azonban nem számít, hogy Khai-t nem sikerül a tervek szerint elcsábítania. Teljesen belebolondul a férfiba, akinek az a szilárd meggyőződése, hogy sosem fogja tudni viszonozni a lány érzéseit.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Esme hamarosan kénytelen lesz elhagyni az Egyesült Államokat, és Khai csak ekkor döbben rá, hogy tévedett… és hogy a szerelemnek sokféle arca lehet.

Helen Hoang a szívmelengető és üde A szerelem egyenlete című regénye után, melyet saját Asperger-szindrómája ihletett, ezúttal egy beilleszkedési nehézségekkel küzdő férfit kísér végig a pártalálás és a szerelem rögös útján.

Helen Hoang – Menyasszony rendelésre könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Helen Hoang – Menyasszony rendelésre könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Lucy Diamond – A Tengerparti Kávézó könyv pdf – Íme a könyv online!

Borsa Brown – A férj prostija – Nőnek maradni mindenáron! könyv pdf – Íme a könyv online!