in

Helen Hoang – A szerelem egyenlete könyv pdf – Íme a könyv online!

Hirdetés

Helen Hoang – A szerelem egyenlete könyv pdf – Íme a könyv online!

“,,Egy meglepően bájos és szenvedélyes románc.”
NALINI SINGH
New York Times bestsellerszerző

,,Egy utánozhatatlan szerelmi történet.”
PENELOPE DOUGLAS
New York Times bestsellerszerző

Stella Lane Asperger-szindrómával él, szerinte a világot a matematika törvényei tartják össze és a nyelves csókról az jut eszébe, ahogy az apró halak a cápák fogait tisztogatják. A munkahelyén algoritmusokat készít fogyasztói tendenciákról. A férfiakkal kapcsolatban viszont meglehetősen tapasztalatlan.
Gyakorlásra van szüksége, mégpedig egy profival. Ezért felbérel egy eszkortfiút, a félig vietnami, félig svéd, lenyűgözően jóképű Michael Phant. Tárgyilagosan kidolgoznak egy szigorú ütemtervet, az első csóktól egészen a Káma Szútra bonyolultabb lapjaiig…
Stellát Michael csókjai és a benne ébredő érzések kavalkádja arra kényszerítik, hogy újraírja a képleteit, melyek alapján számára is bizonyíthatóvá válik, hogy a szerelem nagyon is logikus.

Helen Hoang első könyvét világszerte nagy örömmel fogadta a közönség. Regényét saját Asperger-szindrómája ihlette. A szívmelengető, üde románc, mely bebizonyítja, hogy nincs a világon az az egyenlet, amellyel kiszámítható, hogy mi fogja megdobogtatni az emberi szívet, eddig már 14 országban csalt mosolyt olvasói arcára.

Helen Hoang – A szerelem egyenlete könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Helen Hoang – A szerelem egyenlete könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Sofia Lundberg – Az elveszett nevek füzete könyv pdf – Íme a könyv online!

Müller Péter – Anyám titkos könyve könyv pdf – Íme a könyv online!