in

Házasodna a gazda 2020 – Október 19-én indul a műsor

Hirdetés

Házasodna a gazda 2020 – Október 19-én indul a műsor

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének 3. évada 2020 őszén minden hétköznap este lesz látható a csatornán.

Október 19-től az RTL Klubon egy gazdasszony és négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Betti gazdasszony, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor ezúttal minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a gazdák párkeresését.

Változás még az előző évadokhoz képest, hogy a rapid randik nem egy külső helyszínen zajlanak. Idén a gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét.

A műsorvezető Nádai Anikó, idén is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Házasodna a gazda, október 19-től minden hétköznap 21:05-től az RTL Klubon! A műsor epizódjai visszanézhetők az RTL Most+ platformon.

Nádai Anikó elárulta, mikor indul a Házasodna a gazda új évada:

Szólj hozzá!

Nyerő Páros – Dudás Mikinek és Ivettnek kellett elhagynia a villát

A szakember segít – Tanácsok, hogyan vészeljük át a nehezebb időszakokat