in

Használd a csekkbefizető automatát és nyerj: a játék május 31-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Használd a csekkbefizető automatát és nyerj.

Fizesd  be csekkjeidet 2018. április 3. és május 31. között a CBA/Príma vagy Rossmann üzletekben található postai csekkbefizető automatákon, és nyerj!

NYEREMÉNYEK
Fődíj: 1 db Samsung UHD Smart LED TV
További nyeremények: 5 db Huawei Tablet

Magyar_Posta_csekkbefizeto_automata_nyeremenyek_800x800px_2Magyar_Posta_csekkbefizeto_automata_hangszoro_800x800px_2

ÉnPostám kártyával/Posta Hűségkártyával rendelkező nyertesek Extra nyereménye:

1 db JBL Flip 3 Bluetooth hangszóró

A játékban való részvételhez a játék ideje alatt fizesd csekkjeidet CBA/Príma vagy Rossmann üzletekben, rögzítse személyes adatait (név, e-mail cím, telefonszám) és csekkbefizetést igazoló bizonylaton található Ügyfélkosár számot a lenti regisztrációs űrlapon. Amennyiben rendelkezel saját névre szóló ÉnPostám kártyával/Posta Hűségkártyával, a 16 jegyű kártyaszám megadásával az extra nyereményre is jogosult, amennyiben nyertesként kisorsoljuk.

SORSOLÁS
Sorsolás időpontja: 2018. június 13. szerda 9:00
A sorsolás közjegyző jelenlétében történik. A sorsolás helyszíne: Magyar Posta Zrt. 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. Sorsolás módja: gépi sorsolás.

Egy játékos annyiszor vesz részt a sorsoláson, ahány érvényes Ügyfélkosár számot feltölt az oldal alján található regisztrációs űrlapra. Egy adott befizetéshez tartozó Ügyfélkosár számot a promóció ideje alatt csak egyszer lehet feltölteni. A csekkbefizetést igazoló bizonylatot meg kell őrizni, mert a nyeremény átvételekor azt be kell mutatni!

Egy játékos a sorsoláson csak egy nyeremény átvételére jogosult. A nyereményjátékban ÉnPostám kártya/Posta Hűségkártya nélkül is részt lehet venni. Ebben az esetben viszont a nyertes nem jogosult az Extra nyereményére

Kiskereskedelmi egységekben elhelyezett postai csekkbefizető automatán történő csekkbefizetésről bővebben itt tájékozódhat. ÉnPostám kártyával csekkbefizető automatán történő csekkbefizetés esetén 20 hűségpontot kap! Az ÉnPostám Hűségprogramról részleteket itt olvashat.

A nyereményjátékról további részleteket és az adatkezelési tájékoztatót a Játékszabályzatban találja.

Várjuk a kommentedet!

Rio mare nyereményjáték – nyerj egy római utazást: a játék május 24-ig tart

Eurovíziós Dalfesztivál 2018 – Az AWS készen áll a megmérettetésre