in

Hass Vital: Nyerj Fesztivál jegyet nyereményjáték

Hirdetés
Hirdetés

A Haas pezsgőtabletták elsősorban finomak. Másodsorban pedig egy egész fesztivált jazz-től a hiphop-ig végigpezseghetsz velük koncertről-koncertre. Ki ne akarna feltöltődni vitaminokkal, mielőtt belevetné magát a fesztiválok pezsgésébe?

Küldd be a Haas Vital Limitált fesztivál pezsgőtabletta (Multivitamin, Ca+D+K, Mg+B6) tubus alján szereplő 6 jegyű kódot a játék hivatalos oldalán.

Fontos, a tubust őrizd meg. A nyertes kódot tartalmazó tubust az értesítést követően 5 napon belül be kell küldeni – cím: 9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19.

A Promóció 2015. július hó 1. napján 00.00.00 órától 2015. december hó 31. napján 23.59.59 óráig tart. A vásárlás(ok) és a jelentkezés(ek) (weboldalon történő kódküldés és regisztráció) beérkezésének ebben az időtartamban kell megtörténniük. A Promóció időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek, azokat a Szervező nem fogadja el.

A Promócióban résztvevő termékek Bármely magyarországi üzlet választékában szereplő Haas Vital Limitált fesztivál pezsgőtabletta.
Haas Vital Limitált fesztivál Multivitamin pezsgőtabletta 80g
Haas Vital Limitált fesztivál Magnézium+B6 pezsgőtabletta 80g
Haas Vital Limitált fesztivál Kalcium+D+K pezsgőtabletta 80g
A Promócióban részt vevő termékekről további részletek a www.haas.hu weboldalon találhatók.

Sorsolás:
2015. július 28.
2015. augusztus 4.
2015. szeptember 8.
2015. október 6.
2015. november 3.
2015. december 8.

Nyeremény:
A Szervező minden hónapban nyertest sorsol. A nyereményjáték során július és augusztus hónapban 2-2 db fesztivál napijegy kerül kisorsolásra, szeptembertől decemberig pedig 4 x 33.000 Ft értékű ajándékutalvány.

A kódbeküldők között kisorsolunk 2 x 2 db fesztivál napijegyet az idei augusztusi fesztiválszezonra és 4 x 33.000 Ft értékű ajándékutalványt, melyeket 2016. szeptember végéig a Ticket Express-nél válthatsz be fesztiválokra.

A sorsolások alkalmával a regisztrált hat számjegyű kódok közül történik a sorsolás. A kisorsolt kódok a www.haas.hu oldalon kerülnek kihirdetésre, ill. a nyerteseket a szervező e-mailben értesíti sorsolást követően 3 napon belül. A nyeremények a regisztrációkor megadott címre kerülnek kiszállításra.

Hivatalos játékszabályzat.
Kódbeküldés

Facebook Comments
ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2015. július 4-i nyerőszámai és nyereményei – 27. hét

Varta elemlámpa nyereményjáték: Rossmann és Praktiker