in

Június 15-ig tart a Haribo nyereményjáték

Hirdetés

Vásárolj 1 zacskó bármilyen kiszerelésű HARIBO JO’Obst terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a játék oldalán és esélyed van nyerni.

Az a vásárló, aki 2015.05.15. és 2015.06.15. között bármely magyarországi üzletben egy zacskó bármilyen kiszerelésű HARIBO JO’Obst terméket vásárol majd regisztrál a www.nyerjahariboval.hu weboldalon és feltölti vásárlási nyugtájának adatait, részt vesz a játékban. A nyereményjátékban egy vásárlási nyugta egy nyerési eséllyel regisztrál.

A fődíj megnyerésének lehetőségéhez minimum három feltöltés szükséges. A nyeremény átvételének a feltétele az eredeti vásárlást igazoló nyugta és a termékzacskó bemutatása.

Nyeremény:
1 db 100.000 Ft értékű C&A vásárlási utalvány és egy nagy HARIBO-s utazótáska. Fodrász, sminkes és stylist szolgáltatás, profi fotózás a HARIBO fotófal előtt a nyertes lakhelyéhez legközelebb eső C&A üzletben, a fuvart a lakhely és az üzlet között oda-vissza a HARIBO biztosítja.
Egyéb nyeremények nyerő időpontokban:
2 heti nyeremények: 1 db 50.000 Ft értékű C&A vásárlási utalvány, 1 db HARIBO-s bevásárlókosár és 1 karton JO’Obst gumicukorka
3 napi nyeremények: 1 db 10.000 Ft értékű C&A vásárlási utalvány, 1 db HARIBO-s üveg gumicukorka tartó és 1 karton JO’Obst gumicukorka
Napi nyeremények – 1 karton JO’Obst gumicukorka.

Bővebb ITT.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Bosch nyereményjáték: Made in Hungary

Eurojackpot nyerőszámok 23. hét, június 5-i.