in

Gyűjtsd a Szörnyen Hangulatos Pöttyös Párnákat!

Hirdetés

Gyűjtsd a Szörnyen Hangulatos Pöttyös Párnákat!Gyűjtsd össze a garantált Szörnyen Hangulatos Pöttyös Párnákat!

Azokat a vásárlókat, akik a Játék időtartama alatt (lásd 3. pont) bármely Spar, Interspar és a fenti listában felsorolt Spar Partner áruházak valamelyikében 2015. április 09. és 22. között 1 darab natúr étbevonatos Pöttyös Multipack Túró Rudi 10x30g-os csomagot és 5 db ízes Pöttyös Túró Rudi 30g-os terméket vásárolnak (bármilyen kombinációban) egy vásárlás alkalmával, azaz egy blokkon, 1db Pöttyös AJÁNDÉK illeti meg.

A Játék feltételeit teljesítő Játékosnak kell az ajándékot kiválasztani és az Üzlet pénztárához vinni, ahol a pénztárosok ellenőrzik a Játék feltételeinek teljesítését. Az ajándék készpénzre nem váltható.

A Játék nyereményei:
Azok a Játékosok, aki a Játék időtartama alatt, a vásárlás során, teljesítik a fenti feltételeket, a készlet erejéig az alábbi, azonnali nyereményt kapják:
– 1 db Pöttyös Szörnyecskés párna a választott grafikával

A párnák 4 féle grafikával készültek, ebből választhat 1 darabot a fenti feltételeket teljesítő vásárló. Az ajándék párnák az Üzlet eladóterén belüli hűtőben vagy a hűtő közelében kerülnek elhelyezésre. .

A Játék 2015. április 09. 00:00 órától 2015. április 22. 24:00 óráig tart. Az áruházban átvehető ajándékok átvételére ezen időszak alatt van mód, illetve az aktuális áruházi készlet erejéig.A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a Játékot készleten maradó ajándékok esetén áruházi szinten meghosszabbítsák, melyről azonban a Spar külön kommunikációt köteles kihelyezni az eladótérben a termék és az ajándékok közelében.
Bővebb ITT.
Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Nyereményjáték családi hétvége Kehidakustányba!

Nyereményjáték Little Ro’s Flowers limitált kiadású díszdobozos termékekért!