in

Gyermelyi nyereményjáték – nyerj utazást: a játék július 2-ig tart

Hirdetés

Gyermelyi nyereményjáték – játssz és nyerj utazást.

Vásárolj legalább két különböző csomag Gyermelyi tésztát 2017. május 15. és július 2. között, és a vásárlásért kapott blokk AP kódjával nyerje meg fődíjunkat, a 800.000 Ft értékű Tensi utazási utalványt vagy a heti 10 db Tefal elektromos grill, a heti 10 db 20.000 Ft értékű Decathlon utalvány, a heti 10 db utazótáska, valamint a heti 30 db Gyermelyi tésztacsomag egyikét.

Heti nyeremények:

Heti 10 db Tefal UC800 Classic elektromos grill

Süssön egyszerre akár 8 fő részére, a grill és barbecue funkcióval ellátott Tefal elektromos grillsütőn. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően nem szükséges zsiradék a sütéshez.

Heti 10 db 20.000 forintos Decathlon utalvány

Legyen Öné a Decathlon vásárlási utalványa, mely tetszőlegesen levásárolható az utalványon szereplő összeghatárig, 2018. év végéig. Az utalvány készpénzre nem váltható.

Heti 10 db Gabol utazótáska

Kerekes, praktikusan pakolható 54x32x28 cm méretű utazótáska. Cipzáras megoldással elrejtett teleszkópja kihúzható, állítható.

Heti 30 db Gyermelyi tésztacsomag

Kisorsolunk továbbá heti 30 darab Gyermelyi termékekből összeállított ajándékcsomagot, hogy biztosítva legyen a folyamatos tészta utánpótlás a finomságokhoz.

Fődíj: 800.000 forint értékű Tensi utazási utalvány

A játékunk fődíjaként kisorsolásra kerülő Tensi utazási utalvány tetszőlegesen felhasználható, beváltható magyarországi vagy külföldi utazásokra egyaránt. Az utalvány több részletben felhasználható, 1 évig érvényes, készpénzre nem váltható.

A vásárlás után kapott blokkot feltétlenül őrizd meg, mert a blokkon szereplő AP kóddal tud indulni a nyereményekért. Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, amit a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az AP jel után. A játékban való részvételhez ezt a kódot kell beírnod itt, a www.gyermelyi.hu/csomagoljon microsite-on.

Várjuk a kommentedet!

Spar – A Nagy Jamie Oliver teszt: a játk július 5-ig tart

Bihari Alexandra nyerte a rangos versenyt