Gyermelyi nyereményjáték – nyerj 1 milliót

Hirdetés
Hirdetés

Gyermelyi nyereményjáték – nyerj 1 milliót.

Újra itt a Gyermelyi bespájzoló akció! Ezúttal kiváló minőségű Gyermelyi tésztákból érdemes bespájzolni (4 tojásos,  8 tojásos vagy Vita Pasta, Donna Pasta, Germi tészták), mert játékunkban 2016. május 9. és június 26. között megnyerheti az 1 millió forintot vagy a hetente kisorsolásra kerülő 35 darab Electrolux konyhagép egyikét.

Ha 2016. május 9. és június 26. között 1 csomag bármilyen Gyermelyi tésztát (4 tojásos, 8 tojásos vagy Vita Pasta, Donna Pasta, Germi tészták) vásárol, megnyerheti a hetente kisorsolásra kerülő ajándékok egyikét, vagy a játék értékes fődíját:

  • Hetente 20 db Electrolux ZB 5103W Rapido morzsaporszívó
  • Hetente 10 db Electrolux ESTM7500S Expressionist rozsdamentes botmixer
  • Hetente 5 db Electrolux EKM4000 Assistent Robotgép
  • Fődíj: 1 millió forint konyhapénz

A játékhoz őrizze meg a vásárlás után kapott blokkot, mert a blokkon szereplő AP kóddal tud indulni a nyereményekért. Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, amit a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az AP jel után. A játékban való részvételhez ezt a kódot kell beírnia itt, a www.gyermelyi.hu/tesztaakcio mikrosite-on.

Ügyelj rá, hogy ne legyen elütés, figyeljen a kis- és nagybetűk használatára, valamint arra, hogy egyetlen szám se maradjon ki a sorból. A számkód begépelése után adja meg a nyilvántartáshoz szükséges adatait, majd nyomja meg az „Elküld” gombot.

A nyerteseket e-mailben értesítjük. A játék alatt érdemes minél többször szerencsét próbálni az újabb vásárlások után kapott kódokkal. A lényeg, hogy mindig legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi tésztát vásároljon a következők közül, és őrizze meg a vásárlásról kapott blokkot: 4 tojásos, 8 tojásos vagy Vita Pasta, Donna Pasta, Germi tészták.

A fődíj 1 millió forint nyertesét valamennyi AP kód beküldő közül sorsolják, a játék végén. Az Electrolux konyhagépek sorsolására pedig hetente, az adott játékhetet követő hét elején kerül sor.

Játékszabály»

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super