in ,

Gyermelyi nyereményjáték – Most egyszerű a nyerés receptje: A játék szeptember 26-ig tart!

Hirdetés

Gyermelyi nyereményjáték – Most egyszerű a nyerés receptje: A játék szeptember 26-ig tart!

Vásárolj 2021. augusztus 30. és szeptember 26. között legalább 1 darab bármilyen Gyermelyi lisztet, mert a vásárlást igazoló blokk AP kódjával értékes nyeremények várják.

Összesen 120 darab heti ajándék kerül kisorsolásra.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Ha pedig a játék időtartama alatt legalább 3 csomaggal vásárolsz bármilyen Gyermelyi lisztet, kis szerencsével tied lehet a fődíj is, egy 1 millió forintos bankkártya.

A heti ajándékokért legalább 1 csomaggal kell vásárolni a következő Gyermelyi termékek valamelyikéből: Gyermelyi 1 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 2 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 1 kg-os Étkezési búzadara, Gyermelyi 1 kg-os Búzakenyérliszt, Gyermelyi 1 kg-os Búzarétesliszt, Gyermelyi 1 kg-os Pizzaliszt.

A vásárlást igazoló blokk AP kódját, és a vásárlás pontos idejét kell feltölteni itt a www.gyermelyi.hu/anyeresreceptje weboldalon, és már részt is vesz sorsolásunkon. A fődíj sorsolásán azon játékosok vesznek részt, akik a nyereményjáték időtartama alatt legalább 3 csomaggal vásárolnak bármilyen Gyermelyi lisztet, és feltöltik az ezt igazoló blokk vagy blokkok AP kódját/kódjait.

A játékhoz tehát feltétlenül meg kell őrizni a vásárlás után kapott blokkot minden esetben, mert a blokkon szereplő AP kóddal lehet indulni a nyereményekért.

Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, amit a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az AP jel után. A heti sorsoláson már 1 csomag liszt vásárlásával részt vehet, de minél többször vásárol, egy újabb vásárlást igazoló blokk birtokában újabb esélyt kap a nyerésre.

A heti sorsolások és a fődíjsorsolás időpontjai: 08.30-09.05. között feltöltött blokkok sorsolása: 09.08, 09.06-09.12. között feltöltött blokkok sorsolása: 09.15., 09.13-09.19. között feltöltött blokkok sorsolása: 09.22., 09.20-09.26. között feltöltött blokkok, valamint a fődíj sorsolása: 09.30.

Bővebb – Gyermelyi nyereményjáték

Szólj hozzá!

Coop promo+: nyerj a kedveceiddel: a játék szeptember 30-ig tart!

OBI kérdőív 2021 – nyerj értékeléseddel!