in

Gyermelyi nyereményjáték – ketten egymillióért: a játék december 24-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Gyermelyi nyereményjáték – ketten egymillióért: játssz és nyerj!

A Gyermelyi lisztek és tészták most igazán összetartoznak, mert ha 1 csomag bármilyen Gyermelyi tésztát és 1 csomag bármilyen Gyermelyi lisztet vásárol 2017. november 13. és december 24. között, a vásárlásért kapott blokk AP kódjával nyerhet: a fődíj 1 millió forint bankkártyán, emellett heti 60 darab nagy értékű nyeremény talál gazdára.

Vásárolj 2017. november 13. és december 24. között egyszerre egy csomag bármilyen Gyermelyi tésztát és egy csomag bármilyen Gyermelyi lisztet, mert a vásárlásért kapott blokk AP kódjával nyerhet: a fődíj 1 millió forint bankkártyán, emellett heti 60 darab nagy értékű nyeremény talál gazdára:

  • Hetente 25 db Bioinox tésztafőző edény
  • Hetente 10 db 20.000 forint értékű játékbolt.hu utalvány
  • Hetente 20 db Nescafé Dolce Gusto kapszulás kávéfőző
  • Hetente 5 db Samsung T580 Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi 16GB

Gyermelyi nyereményjátékban a Fődíj: 1 millió forint bankkártyán.

A nyerteseket értesítik.

A sorsoláson való részvételhez egyszerre kell megvásárolni egy csomag bármilyen Gyermelyi tésztaterméket (4 és 8 tojásos, Vita Pasta, Donna Pasta, Germi tészták közül) és egy csomag bármilyen Gyermelyi lisztet (Búzafinomliszt, Búzadara, Fehér búzakenyérliszt, Búzarétesliszt). A vásárlást igazoló blokk AP kódját és a vásárlás pontos idejét kell feltölteni a microsite-ra.

A játékhoz kérjük, őrizze meg a vásárlás után kapott blokkot, mert a blokkon szereplő AP kóddal tud indulni a nyereményekért. Az AP kód a pénztárgépek azonosítására használt számsor, amit a vásárlás után kapott nyugtán (blokkon) megjelenítenek az AP jel után.

Ügyeljen rá, hogy ne legyen elütés, figyeljen a kis- és nagybetűk használatára, valamint arra, hogy egyetlen szám se maradjon ki a sorból. A számkód begépelése után adja meg továbbá az 1 darab vásárolt Gyermelyi liszt, majd az 1 darab Gyermelyi tészta csomagolásán található vonalkód utolsó 5 számjegyét is. A számkód begépelése után adja meg a nyilvántartáshoz szükséges adatait, majd nyomja meg az „Elküld” gombot.

A nyerteseket e-mailben értesítjük. A játék alatt érdemes minél többször szerencsét próbálni az újabb vásárlások után kapott kódokkal. A lényeg, hogy mindig legalább 1 csomag bármilyen Gyermelyi tésztát és 1 csomag bármilyen Gyermelyi lisztet vásároljon, és őrizze meg a vásárlásról kapott blokkot.

A nyeremények sorsolására hetente, az adott játékhetet követő hét közepén kerül sor. Sorsolási időpontok: 2017.11.22., 2017.11.29. , 2017.12.06., 2017.12.13., 2017.12.20., 2018.01.03. A játék részletei a www.gyermelyi.hu oldalon olvashatók.

A fődíj 1 millió forint nyertesét valamennyi AP kód beküldő közül sorsoljuk, a játék végén.

Gyermelyi nyereményjáték játékszabályzat >>

Gyermelyi nyereményjáték nyertesek

Várjuk a kommentedet!
hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 51. hét: 2017.12.23

A Piramis vetélkedő Tv2

Jón A Piramis, a TV2 új vetélkedője