in

Gyermelyi malmi nyereményjáték – a játék április 5-ig tart!

Hirdetés

Gyermelyi malmi nyereményjáték – a játék április 5-ig tart!

Vásárolj március 9. és április 5. között legalább két csomag bármilyen Gyermelyi malmi terméket, mert a vásárlást igazoló blokk AP kódjával Öné lehet az 1 millió forint értékű, 2 főre szóló fődíj utazási utalvány vagy heti ajándékaink egyike.

“A sorsoláson való részvételhez legalább kettőt kell megvásárolni a következő Gyermelyi malmi termékekből: Gyermelyi 1 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 2 kg-os Búzafinomliszt, Gyermelyi 1 kg-os Étkezési búzadara, Gyermelyi 1 kg-os Búzakenyérliszt, Gyermelyi 1 kg-os Búzarétesliszt. A vásárlást igazoló blokk AP kódját és a vásárlás pontos idejét kell feltölteni ide, a www.gyermelyi.hu/utazzon2csomaggal weboldalra. A játékhoz kérjük, őrizze meg a vásárlás után kapott blokkot, mert a blokkon szereplő AP kóddal tud indulni a nyereményekért.” – áll a szervezők tájékoztatásában.

Nyeremény:
fődíj:
Egy 2 fő részére szóló utazás a varázslatos Balira. Az ajándék utazási utalvány formájában kerül átadásra, készpénzre nem váltható, és 2021. március 31-ig váltható be.

További nyereményeik:
Hetente kisorsolásra kerül 3 darab három részes bőrönd szett. Egy kabin méretű, egy közepes és egy nagy méretű gurulós bőrönd, egységes színben, szettként.

Heti 6 darab Reisenthel válltáska:

A játékban részt vevő játékosok között gazdára talál hetente 6 db Reisenthel márkájú, divatos keresztpántos táska minden napra, kézi fogantyúval, enyhén párnázott oldalsó falakkal.

Heti 20 darab értékes Gyermelyi ajándékcsomag:

A csomag tartalma: Válogatás Gyermelyi termékekből és logózott ajándékokból.

 

Szólj hozzá!

Tesco nyereményjáték – pihenj kedvenceddel: a játék április elsejéig tart!

Nagy dobás a Nestlé-vel! Nyerj Renault Cliot! A játék április elsejéig tart!