in

Gyereknap 2024 Szombathely – infok, fellépők itt

Szombathelyen 2024. május 26-án kerül megrendezésre a Városi Gyermeknapi Forgatag, amely számos izgalmas programmal várja a családokat. Az esemény az AGORA – Művelődési és Sportházban és annak környékén lesz megtartva, ahol a gyerekeket és szüleiket változatos színpadi előadások, játszóprogramok és kézműves foglalkozások várják.

A programok között szerepel a Mesebolt Bábszínház “Manógyár” előadása, interaktív bűvészműsor, népi fajátékok, kézműves foglalkoztatók, és játékos sportfoglalkozások az ELTE PPK Sporttudományi Intézet hallgatóinak közreműködésével. Emellett logikai játékok és az Állatvédők Vasi Egyesületének bemutatója is színesíti a napot​ (Programturizmus)​​ (FesztiválPortál)​​​.

Az esemény célja, hogy minőségi időt biztosítson a családok számára, és garantáltan mosolyt csaljon minden gyermek arcára. A rendezvény ingyenes, így mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

VÁROSI GYERMEKNAP – GYEREKNAP AZ AGORÁBAN

2024. MÁJUS 26., 14:00

Színpadi programok:

15.00 Mesebolt Bábszínház: Manógyár – avagy mindenkinek vannak manói


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

17.30 A világ legügyetlenebb, de legviccesebb bűvészének interaktív műsora

Játszóprogramok: népi fajátékok, kézműves foglalkoztatók, Mívestár Hagyományőrző Egyesület népi játszója, Logischool játékos programozás, Állatvédők Vasi Egyesülete, Blaguss Szabadidős Busz, ELTE PPK Sporttudományi Intézet Szombathely elsőéves Sport- és Rekreációszervezés szakos hallgatóinak játékos sportfoglalkozása, Mester tér, logikai játékok

Szólj hozzá!

Káptalan Kert koncertek 2024 – infok, fellépők itt

Heineken sör nyereményjáték 2024 – Játssz a kóddal