in

Gólkirályság 6. rész videa – nézd meg online!

Gólkirályság 6. rész videa – nézd meg online!

A Gólkirályság című heti sorozatban, Lovas Rozi főszereplésével egy nagyközség focicsapatának életébe kapunk bepillantást, akitől mindenki csodát vár, persze mindenki a saját érdekeit szem előtt tartva.

Az RTL sikersorozatának, A mi kis falunk alkotóinak vadonatúj sorozata Gólkirályság címmel január 7-én 20 órától érkezik az RTL-re. (Gyártó: Scoptor Film, rendező/kreátor: Kapitány Iván) A sorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe… azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen.

Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.

2023.02.11., Szombat 20:00

1. évad

6. rész

A csemberi csapat szárnyalni kezd, de nem az eredményeivel, hanem az új szponzornak köszönhetően a betétekkel.

Az új támogatónak köszönhetően soha nem tapasztalt luxus körülmények közé kerülnek, kérdés, hogy ez a legjobbat, vagy a legrosszabbat hozza-e ki a fiúkból.

De nem csak a szponzorok, hanem a bundázók is megtalálják maguknak a focistákat. Kérdés, hogy a bunda ajánlatra ki áll kötélnek.

És az is nagy kérdés, hogy ki marad meztelen a végén…?

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalon.

Nézd vissza – Gólkirályság

Szólj hozzá!

A végzet fogságában 1. évad 80. rész videa – tartalom, nézd meg online!

A házasság buktatói 1. évad 88. rész videa – nézd meg online