in

Freddie: “Várom már, hogy…”

Szombaton szabadtéri színpadon lépett fel Fehérvári Gábor Alfréd a svéd fővárosban. A győri énekest a Kisalföld telefonon érte el egy gyors helyzetjelentésre.

Stockholm belvárosában, szabadtéri színpadon énekel éppen ezekben a percekben – szombaton fél 6-tól – Freddie. Elhangzik a Mary Joe, az új dal, a Na jó, helló! és természetesen a Pioneer is.

A fellépés előtt elértük telefonon a győri énekeset, aki nagyon jól érzi magát a svéd fővárosban. ˝Nagyon szép időnk van, mindenki arról áradozik, hogy ez milyen szokatlan ilyenkor. Szél és eső helyett verőfényes napsütés fogadott minket˝ – mondja Freddie.

˝Szerencsére van szabadidőnk is, nemcsak arról szól a program, hogy egyik eseményről rohanunk a másikra. A próbák után jut idő a feltöltődésre: voltunk városnézésen, besétáltunk az óvárosba vagy éppen hajóról néztük meg a látványosságokat.”

Kérdésre, hogy eddig mi tetszik neki a legjobban Stockholmban, rögtön rávágta: az aréna. ˝Nagyon jó az atmoszférája. Várom már, hogy azok a próbák jöjjenek, amiken nézők is részt vehetnek, attól válik majd igazán izgalmassá.˝

A produkció színpadképén még a hétfői próbán is dolgoznak, de minden nagyon jól alakul.

Szólj hozzá!

A Nagy Duett – Pál Dénes: “Most sikerült először”

Freddie a vörös szőnyegen nyilatkozott