in

Freddie nem, de az ukrán énekes meglepte a fogadóirodákat

Szombat este véget ért a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál, Ukrajna nyert. Hibáztak a bukik? – tette fel a kérdést a hatharom.hu szerzője.

Az új lebonyolítási rendszernek köszönhetően igen izgalmasra és érdekesre sikeredett az Eurovíziós Dalfesztivál 2016-os fináléja.

A korábbi években már percekkel a végeredmény kihirdetése előtt ünnepelhetett a győztes ország, itt azonban tényleg csak az utolsó másodpercben derült ki, hogy melyik csapat nyerte a dalversenyt. A zsűrinél és a közönségnél sem az ukránok nyertek, ám összetettben övék lett a siker.

Ez azért is nagyon nagy meglepetés, mert bár korábban rohamtempóban csökkent az oddsuk – így varin is “csak” 5-szörös szorzóval szállított nyertes tippet az olvasóknak -, az utolsó órákban éppen ellenkező tendencia volt megfigyelhető, 17-20-szoros szorzóval is lehetett pakolni Jamala dalát. – közölte a hatharom.hu.

A krími tatár szépség úgy nyerte meg a versenyt, hogy a közönségszavazatok Ausztráliát, a zsűri pedig Oroszországot látta legjobbnak.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Utóbbi országra a kezdés előtt mindössze 1.40-ért lehetett fogadni, ezért is különösen meglepő, hogy mindössze a harmadik helye végzett Szergej Lazarev előadása.

Az utolsó helyen sem történt meglepetés, Németország topfavoritként végzett a 26. helye, míg Magyarország 19. helye teljesen papírforma.

Szólj hozzá!

A Nagy Duett: Berki Krisztián és Fésűs Nelly: Takarítónő

A Nagy Duett – Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia: Most múlik pontosan