in

Freddie: “Magyarország, nagyon szeretünk!

Ötödikként lépett színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti stockholmi döntőjében Freddie, aki Pioneer című dalával képviseli Magyarországot. Szép volt Freddie!

A hvg.hu ezt írja: “Az est eddigi legemlékezetesebb dala a Pioneer. Ezt minden elfogulatlanság nélkül kijelenthetjük. A közönségnek isnagyon bejött. És még a végén egy “Magyarország, nagyon szeretünk!” is belefért.”

Szeretnél INGYEN lottózni?
EZT próbáld ki, és nyerj valódi pénzt

A Blikk így ír az előadásról:
Egy egész ország szurkol Freddienek, hogy a döntőbe jutás után egy igazán jó helyezéssel végezzen az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az utóbbi években a férfi előadóink elkényeztettek minket, hiszen ByeAlex a tizedik, Kállay-Saunders András az ötödik helyet végzett, így nem csoda, hogy a győri fiatalember felé is nagyok az elvárások. Ő azonban ezekkel nem foglalkozni, neki az számít, hogy a lehető legjobban színpadra vigye a saját és stábja elképzeléseit. Legyen bármi, hajrá Freddie!

“Magyarország, szeretünk! – üvöltötte Freddie a dal végén a mikrofonba. Freddie, ez után a produkció után szerintünk ez kölcsönös érzés.”

A szavazás valamennyi produkció elhangzása után kezdődik, de bármi is legyen a végeredmény, egy biztos: büszkék lehetünk Freddie produkciójára, az énekes és csapata mindent beleadott és nagyszerűen szerepeltek.

Nagyon szorítunk, várjuk a pontokat – a végeredmény röviddel éjfél után derül ki.

Szólj hozzá!

Kismenők – Qian Zita Jiafang: Kéményről kéményre

Farm nyolcadik párbaj – Sanya kiesett, Attila folytathatja