in

Freddie frenetikusan adta elő a dalát

Bejutott Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és a Pioneer című dal a 61. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este Stockholmban. Jöjjön egy újabb blogger (media-vilaga) véleménye az eseményekről.

“Véget ért az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, amelyben tizennyolc ország képviselője lépett fel, köztük ott volt Freddie is, aki a lehet ilyet mondani még jobban odatette magát mint eddig, és frenetikusan adta elő a dalát. Egy ilyen profi munka pedig nagyon úgy tűnik, hogy kifizetődött, hiszen továbbjutott a csapat a döntőbe.” – írja a media-vilaga

“Bevallom, az eredményhirdetésig nagyon izgultam, hiszen egy rendkívül erős mezőny alakult ki a ma este során, a leginkább Örményország és Csehország dalai jöttek be nekem, de valójában egyik sem tudta überelni a Pioneer-t. :)” – folytatta a blog szerzője.

“Ne feledjétek, szombaton lesz a döntő, ahol  tovább lehet izgulni, rettentő kíváncsi leszek, hogy végül hanyadik helyen fog végezni a magyar csapat. Hajrá Freddie!” – zárta a media-vilaga szerzője.

Szólj hozzá!

Ennyi pénzt ér Freddie győzelme

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 19. hét: 2016.05.11.