in

Freddie az est egyik legszínvonalasabb produkcióját nyújtotta!

Bejutott Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és a Pioneer című dal a 61. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este Stockholmban. Jöjjön egy blogger (Szembetuno) véleménye az eseményekről.

“Kezdjük az elején, és a legfontosabbal: az idei Eurovízión, hazánk képviseletében Freddie bejutott a döntőbe! Mi az, hogy bejutott – az est egyik legszínvonalasabb produkcióját nyújtotta! Azt gondolom, tökéletesen elégedettek lehetünk a döntős kvótánkkal, és ezúton is szeretettel gratulálok Freddie-nek és csapatának, egyúttal kívánok hasonlóan csodás sikert a szombati döntőben! Nem bocsátkoznék találgatásokba – azok úgyis csak részben valósultak meg – de reményeim szerint, csak a képernyő bal oldalát kell nézegetnünk a tabellán a pontszámok kihirdetésekor. Legyen így!”írta a Szembetuno szerzője.

A legfontosabbat megkaptuk

“Összességében tekintve elégedettek lehetünk az első elődöntővel, a legfontosabbat megkaptuk: bejutottunk a döntőbe. Előzetes előrejelzéseim nagyrészt beigazolódtak, leszámítva Izlandot és Bosznia-Hercegovinát (csak a nyomatékosság kedvéért: tartom, hogy nekik ott kellene lenniük a döntőben). Vidám pillanatokkal, túlnyomórészt jó produkciókkal, egy csipet csalódással és a már megszokott “élőben nem egészen szól ez jól”-érzésekkel beindult az ESC-gépezet, és mi valahol nagyon az elején foglalunk helyet benne. Szombaton a következő országok indulóit hallgathatjuk meg ismét: Azerbajdzsán, Oroszország, Hollandia, Magyarország, Horvátország, Ausztria, Örményország, Csehország, Ciprus és Málta.” – tette hozzá a bloögger.

Szeretnél INGYEN lottózni?
EZT próbáld ki, és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!

Freddie és a sorsolás – ez húzták a magyaroknak

Bocuse d’Or – Magyar győzelem a rangos versenyen