in

Freddie 15 perce fontos posztot tette közé

Freddie és a Pioneer című dal nyerte A Dal 2016 válogatóversenyt szombaton. A győztes pár perce hivatalos oldalán is szólt a követőihez.

“Drága Úttörők,
Hiába, nem szokott gondot okozni a gondolataim szavakba öntése, most mégis nehéz megfogalmaznom amit érzek…
Hihetetlen mértékű hálával tartozom jobbnál jobb embereknek, megtiszteltetés olyan csapatban szerepelni mint amilyenben én lehetek. Engedjétek meg, hogy megnevezzem Őket:
Tabár Zoltán, Tabár-Halász Mariann, Szabó Zé, Bodor Anikó, Csarnai Borbála, Molnár Gábor, Mészáros Tamás, Zentai Márk, Turi Lajos Péter, Kisprumik Ádám, Hornyák István, Dogfish Kft.
Köszönöm a Tv2-nek, hogy egy évvel ezelőtt beléphettem egy ajtón… Köszönöm az MTVA-nak a lehetőséget, a Stábnak a kifogástalan körülményeket a felkészülésre.
És köszönöm Nektek… De nem tudom eléggé… Felfoghatatlan ami történt, hálás vagyok, hogy vagytok, hogy ilyenek vagytok. Lehet, hogy kis előadónak számítok, de a legjobb közönségem van ez egészen biztos smile hangulatjel Köszönöm Nektek! ❤
Bízom benne, hogy azok a követők és szimpatizánsok, rajongók, kik nem értünk szorítottak, és jelenleg csalódottak, amikor eljön az ideje megenyhülnek, és képesek lesznek nyitott szívvel mellénk állni, hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok…
Hálásan köszönöm Mindannyiotoknak!
Ölelés”

Szólj hozzá!

Freddie a győzelem után: “Még nem láttam”

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 8. hét: 2016.02.28