Fortuna salátakeverék: Nyerj egy mesés családi utazást

Hirdetés

Vásárolj Fortuna salátakeveréket, töltsd fel a blokk adatait és nyerj egy mesés családi utazást, vagy vidd értékes ajándékaink egyikét!

Ne feledd, a Fortunával a Budakeszi Vadaspark egyik általad választott lakóját is támogathatod!

Vásárolj július 2. és július 31. között bármelyik SPAR áruházban legalább 1 db 180 g-os Fortuna salátakeveréket, regisztrálj és nyerj.

Ne feledd! Egy blokkot csak egyszer tudsz feltölteni, függetlenül attól, hány darab Fortuna nyerő salátát vásároltál egyszerre.

Hirdetés


Kiemelten ajánlunk
Regisztrálj INGYEN és nyerj értékes nyereményeket!

Fődíj

1 db 500 000 Ft értékű Neckermann utazási utalvány, mely bármelyik Neckermann utazásra beváltható. Az utalvány beváltási határideje a játék lezárásától számított egy év. A beváltással és felhasználással kapcsolatos részleteket keresse a www.neckermann.hu weboldalon, vagy a Neckermann utazási irodáiban.
500 000 Ft értékű Neckermann utazási utalvány

További nyeremények

Összesen 100 db 1000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány, melyek a nyereményjáték ideje alatt hetente – 4X25 nyertes/hét – kerülnek kisorsolásra.

Összesen 4 db családi belépő a Budakeszi Vadasparkba és a Budakeszi Kalandparkba, melyek a játék ideje alatt hetente – 4X1 db nyertes/hét – kerülnek kisorsolásra. A családi belépő 2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít.

Kódfeltöltés
Nyeremények
Nyertesek
JátékszabályzatHirdetés


Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super