in

Fortuna salátakeverék: Nyerj egy mesés családi utazást

Hirdetés

Vásárolj Fortuna salátakeveréket, töltsd fel a blokk adatait és nyerj egy mesés családi utazást, vagy vidd értékes ajándékaink egyikét!

Ne feledd, a Fortunával a Budakeszi Vadaspark egyik általad választott lakóját is támogathatod!

Vásárolj július 2. és július 31. között bármelyik SPAR áruházban legalább 1 db 180 g-os Fortuna salátakeveréket, regisztrálj és nyerj.

Ne feledd! Egy blokkot csak egyszer tudsz feltölteni, függetlenül attól, hány darab Fortuna nyerő salátát vásároltál egyszerre.

Fődíj

1 db 500 000 Ft értékű Neckermann utazási utalvány, mely bármelyik Neckermann utazásra beváltható. Az utalvány beváltási határideje a játék lezárásától számított egy év. A beváltással és felhasználással kapcsolatos részleteket keresse a www.neckermann.hu weboldalon, vagy a Neckermann utazási irodáiban.
500 000 Ft értékű Neckermann utazási utalvány

További nyeremények

Összesen 100 db 1000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány, melyek a nyereményjáték ideje alatt hetente – 4X25 nyertes/hét – kerülnek kisorsolásra.

Összesen 4 db családi belépő a Budakeszi Vadasparkba és a Budakeszi Kalandparkba, melyek a játék ideje alatt hetente – 4X1 db nyertes/hét – kerülnek kisorsolásra. A családi belépő 2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít.

Kódfeltöltés
Nyeremények
Nyertesek
Játékszabályzat

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Balatoni nyereményhullám: nyerj értékes nyereményeket

Red Bull nyereményjáték: nyerj Forma-1 belépőt