in ,

Fontos hír a Fáraók Kincse sorsjegy játékosainak

Tájékoztatás a Fáraók Kincse sorsjegyről.

“Tájékoztatjuk kedves játékosainkat, hogy a Fáraók kincse (64-009, -010) sorsjegy értékesítésének utolsó napja: 2016. március 4. (péntek)
A sorsjeggyel elért nyeremények beváltásának végső határideje: 2016. április 3. (vasárnap)” – közölték a szervezők.

A Fáraók Kincse sorsjegyen öt játékmező található. Két játékmező a játékos számait tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik három játékmező egy-egy eltérő méretű piramist formáz, amelyeken a játékos számait kell bejelölni.

„Az Ön számai” és a „Bónusz számok” játékmezők fedőrétegének lekaparását követően a játékos számai – összesen 22 szám (01 és 99 között) – válnak láthatóvá. Ezeket a számokat kell megtalálni és azonosítani a piramis alakú játékmezőkben, majd bejelölni a fedőréteg lekaparásával. A játékos nyereménye attól függ, hogy az azonosított számok alapján egy teljes piramis-sort be lehetett-e jelölni a három piramis bármelyikén. A nyeremény az ezen sor mellett feltüntetett összeg.

Annak, ha a játékos a piramis ábrákon – az előírttól eltérően – nemcsak a megfelelő számokat kaparja le, akár az egész ábrát lekaparja, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye sincs.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

A sorsjegysorozat tartalmaz olyan sorsjegyeket, amelyeknél két teljes piramis-sort is be lehet jelölni a megadott számok alapján, azaz egy sorsjeggyel két nyeremény is elérhető.

A sorsjegy nyeretlen, amennyiben a piramisokban nem található olyan sor, amely kizárólag olyan számokat tartalmaz, amelyek az „Ön számai” és a „Bónusz számok” játékmezőkben megtalálhatóak.

Szólj hozzá!

Fontos hír a Buksza sorsjegyről

Nyerj okostelefont – Mecsek Fűszért, Tisza-Coop