in

Ma este Fonogram díjátadó – kövesd a nyerteseket élőben

Fonogram díjátadó élőben a SuperTV2-n.

A magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismeréseit osztják ki szerda este. A Fonogram díjátadón 18 kategóriában adnak át díjakat. Az eseményt a SuperTV2 21 órától élőben közvetíti, a műsorvezetők Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

A Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestet immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége.

Az eseménynek idén is az egykori legendás Budai Ifjúsági Park, vagyis a felújított Várkert Bazár ad otthont. A látványos gálaműsort meglepetés produkciók, egy ősbemutató és egy eddig soha nem látott zenei formáció fellépése teszi még emlékezetesebbé.

A titkos szakmai szavazás egy hónapja zajlik és ma végre kiderül, melyik hangfelvételt, formációt, vagy előadót találták a kategóriák legjobbjainak az ítészek. A kiosztandó tizennyolc díjból tizenkettőt magyar előadók vehetnek át, a jelöltek között több TV2-es felfedezett is található.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában Fehérvári Gábor Alfréd és a Kállay Saunders Band, Az év felfedezettje kategóriában Fehérvári Gábor Alfréd, Az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele kategóriában Rúzsa Magdolna került a legjobbak közé. Jelölt még Gájer Bálint, Fekete Dávid és Szíj Melinda is egy-egy kategóriában. A gálaműsort 21 órától a SuperTV2 élőben közvetíti, az est házigazdái Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

Fonogram – Magyar Zenei Díj gála ma este, élőben a SuperTV2-n

Szólj hozzá!

Az RTL Klub nagy bejelentése – íme az X-faktor 2016 mentorok

ByeAlex: “Remélem nem utálnak”