in

Felix nyereményjáték – Szedd a mancsod: a játék április 30-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Felix nyereményjáték – Szedd a mancsod.

Vásárolj bármilyen FELIX® multipack terméket, töltsd fel a blokkon szereplő AP-kódot, gyűjtsd a pontokat és váltsd őket általad választott ajándékokra a készlet erejéig!

Ne feledd, ha legalább 20 pontot összegyűjtesz a játék során, automatikusan indulsz fődíjunk, egy Fiat 500 Hybrid álomautó sorsolásán is!

Az ajándékok aktuális elérhető készletéről az Ajándékok menüpontban tájékozódhatsz.

A blokkot őrizd meg a játék végéig!

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz a promócióban résztvevő FELIX multipack állateledelekből, melyek vásárlásával pontokat gyűjthetsz. A 4×100 gramm vagy 4×80 gramm FELIX állateledel 1 pontot, a 12×100 gramm vagy 12×80 gramm FELIX állateledel 4 pontot, míg a 24×100 gramm vagy 44×100 gramm FELIX állateledel 10 pontot ér.

A Kódfeltöltés menüpontban regisztráld email címedet, majd töltsd fel a blokkon szereplő adatokat, a termékekkel és azok mennyiségével együtt, és az eredeti blokkról készült fotót. A sikeres feltöltésről visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni a regisztrációkor megadott e-mail címedre. Ha eléred az adott ajándékokhoz tartozó ponthatárokat, beválthatod pontjaidat, és megszerezheted az Általad választott azonnali ajándékot, amennyiben még van készleten. 20 pont megszerzése után automatikusan indulsz a főnyeremény sorsoláson is. Ha a 20 pont többszörösét gyűjtöd össze, többszörös eséllyel indulsz a fődíjért.

Meg kell őriznem a blokkokat?

Igen, a játék végéig mindenképpen őrizd meg a blokkokat, hiszen, ha megnyered a főnyereményt, akkor bekérhetjük Tőled azokat a blokkokat, amelyek feltöltésével részt vettél a játékban.

Online vásároltam. Részt vehetek a nyereményjátékban?

Amennyiben a vásárlásról olyan blokkot kaptál, mely AP/APA-kóddal ellátott, abban az esetben igen, viszont, ha számlát kaptál, akkor azzal sajnos nem játszhatsz.

Meddig tart a nyereményjáték?

A játékban a 2020. március 2. 00 óra 00 perc és 2020. április 30. 23 óra 59 perc között vásárolt termékek és kiadott blokkok vesznek részt. Blokkot feltölteni és pontot beváltani 2020. március 2. 10 óra 00 perctől 2020. május 08. 17 óra 00 percig lehet.

Milyen FELIX termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A játékban minden 4×100 grammos vagy 4×80 grammos, 12×100 grammos vagy 12×80 grammos és 24×100 grammos vagy 44×100 grammos FELIX állateledel részt vesz. A termékek pontos listáját megtalálod a Játékszabályzat 1. számú mellékletében.

Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?

A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?

Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot, ami elérhető a Játékszabályzat menüpontban, vagy vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Ha technikai kérdésed van:
E-mail: felix@bangbang.hu
Posta: 1393 Budapest Pf. 341
Telefon: +36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között)
Ha a játékkal és termékkel kapcsolatos kérdésed vagy észrevételed van, keresd a Nestlé Fogyasztói Szolgálatát:
E-mail: info@hu.nestle.com
Posta: 1388 Budapest, Pf. 85.
Telefon: 06 80 442 881 (H-P: 8:00 és 17.00 között)

Pontgyűjtéssel kapcsolatos kérdések és válaszok

Hogyan tölthetem fel a blokkokat?

Regisztrálj a www.nyerjanestlevel.hu/felix oldalon, majd a „Blokkfeltöltés” menüpontban töltsd fel blokkod adatait és képét a játék időtartama alatt.

Hány blokkot tölthetek fel egy nap?

Naponta bármennyi blokkot feltölthetsz korlátozás nélkül.

Egy blokkal csak egyszer tudok játszani?

Igen. Egy vásárlási blokkal csak egyszer tudsz játszani. Ugyanazon blokk többszöri feltöltésére nincs lehetőséged.

Hogyan játszhatok, ha a blokkon nem szerepel a termék neve (gyűjtő blokk)?

Abban az esetben fogadjuk el a gyűjtőblokkokat, ha annak kiadója (az adott áruház erre felhatalmazott alkalmazottja/vezetője) az áruház hivatalos pecsétjével és saját aláírásával ellátja, és kézzel írva feltünteti rajta a megvásárolt termékek nevét és kiszerelését.

Játszhatok akkor, ha METRO áruházban vagy nagykereskedésben vásároltam FELIX termékeket?

Nem, mert amennyiben a vásárlást igazoló blokk nem rendelkezik a pályázathoz szükséges AP/APA kóddal (számlák esetében nincs AP/APA kód), a Pályázat beküldése érvénytelen. A Játékban kizárólag AP/APA kóddal rendelkező blokkok vehetnek részt.

Hány pont szükséges az ajándékok megszerzéséhez?

20 pont beváltása után Tiéd lehet egy FELIX kerámia bögre, választható mintával, 40 pont szükséges a FELIX esernyőhöz, míg 100 pont a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kávéfőzőhöz. Ne feledd: minden ajándék a készlet erejéig érhető csak el! A weboldalon tájékozódhatsz az azonnali ajándékok mennyiségéről. A fődíj sorsoláson való részvételhez legalább 20 pont szükséges, de növelheted esélyedet, ha a minimum pontmennyiség többszörösét töltöd fel.

Akkor is indulhatok a fődíjért, ha nem váltottam ajándékra a megszerzett pontjaimmal?

Igen, amennyiben a játék során legalább 20 pontot összegyűjtöttél, függetlenül attól, hogy beváltottad-e őket.

Nem tudom feltölteni a blokkot az oldalon, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a felix@bangbang.hu e-mail címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!

Beírtam a blokk adatait, de azt írta a rendszer, hogy ezt a blokkot már feltöltötték. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy minden blokkot csak egyszer lehessen feltölteni, így, ha Te voltál az első blokkfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utána nézni, hogy mi okozhatta a problémát, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a blokkod képét az elérhetőségeddel együtt a felix@bangbang.hu e-mail címre.

Ha beváltom a pontjaimat ajándékokra, és nem lesz a fődíj sorsoláshoz elegendő 20 pontom, akkor újra annyit kell gyűjtenem, hogy részt vehessek a sorsoláson?

A játék tejes időtartama alatt gyűjtheted a pontokat, és ha be is váltod ajándékra, akkor is indulsz a főnyeremény sorsoláson, hiszen pontjaid a fődíjsorsolás szempontjából nem fognak elveszni.

Mi történik, ha már megszereztem 20 pontot a fődíj sorsoláshoz?

A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel növelheted pontjaid számát, így megtöbbszörözheted esélyed a sorsoláson. Például 40 ponttal már kétszereses eséllyel indulsz a fődíj sorsoláson.

Ajándékokkal kapcsolatos kérdések és válaszok

Mennyi ajándékot nyerhetek a játék során?

Egy játékos a promóció időtartama alatt legfeljebb 1 db kávégépet, 3 db esernyőt és 3 db bögrét nyerhet meg. A főnyeremény-sorsolásán 1 db Fiat 500 Hybrid személyautó talál gazdára.

Mit kell tennem, ha szeretném beváltani a pontjaimat ajándékokra?

Amint eléred az adott ajándékhoz tartozó szükséges pontok mennyiségét máris beválthatod rá pontjaidat, amennyiben az ajándékból még van elérhető készlet. Természetesen, ha tovább szeretnél gyűjteni, akkor arra is van lehetőséged. Viszont, ha mégis úgy döntesz, hogy felhasználod eddigi pontjaidat, akkor a blokkfeltöltést követően kapott visszaigazoló e-mailben találsz egy erre vonatkozó linket, melyre kattintva kérvényezheted pontjaid beváltását. A visszaigazoló e-mail újraküldését bármikor kérvényezheted a játék weboldalán a „Pontbeváltás” menüpontban. Ha több azonnali nyereményre is szeretnéd beváltani a pontjaidat, akkor az ajándékok készletének erejéig ezt megteheted, valamint akkor, ha még nem érted el az azonnali nyereményekre vonatkozó maximálisan megnyerhető ajándékok számát. Az azonnali nyeremények készletéről a weboldalon az „Ajándékok” menüpontban tájékozódhatsz.

Mit kell tennem, ha én nyertem a fődíjat?

Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden. A Szervező fenntartja a jogot, hogy ajándékod nyilvános program keretében adja át, és ezt különböző média felületeken megossza.

Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?

Azonnali nyeremények: A nyereményeket futárszolgálattal juttatjuk el Hozzád, a pontbeváltási kérelmed benyújtásakor megadott címedre. A nyereményjáték végétől számított 90 napon belül (vagyis 2020. augusztus 5-ig bezárólag). A főnyeremény átadására a nyertessel előre egyeztetett helyszínen és időpontban kerül sor, legkésőbb a nyereményjáték végétől számított 90 napon belül (vagyis 2020. augusztus 5-ig bezárólag) ajándékozási szerződés által. A fődíj esetében a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy nyilvános esemény keretein belül fogja átadni az autót, melynek menetéről mindenképpen tájékoztatni fogunk, és melynek megtagadása a nyertes pályázatod kizárását vonhatja maga után, vagyis a Szervező tartaléknyertest jelöl ki.

Mikor kapom meg az ajándékomat?

Nyereményedet a játékot követően 90 naptári napon belül (vagyis 2020. augusztus 5-ig) juttatjuk el a pontbeváltási kérelmed benyújtásakor megadott címedre.

Szeretném kicserélni valami másra a nyereményem. Hol tehetem ezt meg?

Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy vásárolj és tölts fel még blokkokat, hogy pontot gyűjthess más, neked tetsző ajándékokra is.

 

Jöhetnek a hozzászólások

Segíts és nyerj! A játék április 30-ig tart!

Supershop nyereményjáték – nyerj nyelctanfolyamot: A játék április 30-ig tart!